Haberler

Trafikteki plaj şemsiyeli araç görenleri şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Konya'da, üzerindeki plaj şemsiyesi ile seyir halinde olan araç görenleri şaşkına çevirdi. Hafif ticari araç yolun, en sağından ilerlerken trafikteki bu ilginç anlar kameralara yansıdı.

Konya'nın Selçuk ilçesinde trafikte seyir halinde olan hafif ticari aracın üzerine bağlanmış büyük plaj şemsiyesi dikkat çekti.

Görüntüler dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesinde kaydedildi. Trafikte seyir hainde olan bir hafif ticari aracın üzerine bağlı bulunan şemsiye görenleri şaşırttı.

Trafikteki plaj şemsiyeli araç görenleri şaşkına çevirdi

TRAFİKTEKİ İLGİNÇ ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Trafikte yavaşça ve yolun en sağından ilerleyen aracı görenler bu anları görüntüledi. Araç, yavaşça ilerleyerek trafikte yoluna devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemsi Tebrizi Selçuklu Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500

Yorumlar (11)

tabuta kadar reisçi:

konyalılar etli ekmek yiye yiye beyni yanmış

3
1
yanıtYanıtla
GERZEK:

Önce seyret, sonra yorum yap; yani özet okumakla bilgi sahibi olamazsin pek ve de böyle sacmalarsin zira Konyali degil.

yanıt0
yanıt0
ANGARALI:

İSTANBULLU KAZMA

yanıt1
yanıt0
gonyalı:

Arabanın içinde fantezi varmış.

2
0
yanıtYanıtla
KİMMİ:

herif işini biliyor araba ısınmayacak hep gölgede serinliycek

1
0
yanıtYanıtla
DERVİŞ BABA:

konya aklı

0
1
yanıtYanıtla
.:

Şemsiyeyi bir yere götürüyor olmasın sakın yorumcular

1
0
yanıtYanıtla
KONYA TRAFİK:

İHBAR ÜZERİNE BU ARACA CEZA KESİLMİŞTİR.

0
1
yanıtYanıtla
ZAGOR TESBiHLi iLAH:

Alenen görünen ''34 ACR 002'' plakanin resimlerde neden buzlanmaya calisildigina bir anlam veremedim ama olsun. Neticede, önce yapanin Konyali oldugunu sanarak Konyalilar adina sevinmistim, lakin plakanin Istanbul''a ait oldugunu görünce kursagimda kaldi. Ehhh yani Konyalilara Konyaliliga devam demekten baska care de birakmadilar.

0
0
yanıtYanıtla
34 lü konyalı:

her 34 lü istanbullumu koçum

yanıt2
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title