Haberler

Trafik Polisinden Tehlike Saçan Kamyon Sürücüsüne "Nereye Böyle" Anonsu

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de polis ekipleri, kasasına metrelerce yüksek kağıt yığını bağladığı kamyonuyla trafikte adeta faciaya davetiye çıkaran kamyon şoförüne "Nereye böyle" diyerek anons yaptı.

Şişli'de bir kamyon şoförü, kasasına metrelerce yüksek kağıt yığını bağladığı kamyonuyla trafikte adeta faciaya davetiye çıkardı. Kendisinin ve çevredeki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan kamyon sürücüsüne Trafik Polisi, "Nereye böyle' diyerek anons yapması cep telefonu kamerasına yansıdı.

FACİAYA DAVETİYE ÇIKARDI

Şişli'de Piyalepaşa bulvarı üzerinden Okmeydanı istikametine giden bir kamyon şoförü, kasasına ip yardımıyla metrelerce yüksek kağıt yığını bağladığı kamyonuyla trafikte adeta faciaya davetiye çıkardı.

POLİSTEN "NEREYE BÖYLE" ANONSU

Metrelerce yüksekte kağıt istiflediği kamyon ile yola devam eden kamyon şoförüne ise o esnada oradan geçen trafik polisi önce kamyonet plakasını sonra da "Nereye böyle" diyerek araç hoparlöründen anons yaptı. Polis aracının anonsuna aldırış etmeyen kamyonet sürücüsü daha sonra E-5 Karayoluna bağlanarak Haliç Köprüsünden geçerek Fatih istikametine doğru devam etti. Kendisinin ve çevresindeki diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan sorumsuz kamyon sürücüsü, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Şişli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (7)

TURGAY SÖYLER:

KÖPRÜLERİN ALTINDAN GEÇTİĞİNE GÖRE SORUN YOK DEMEKTİR.

18
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne söyledigi degil, islem yapip yapmadigi önemli

16
3
yanıtYanıtla
Bayburtlu Mehmet:

Alsa bir güzel haber iste isini ne icin yapacagini bilmeyen inekleri ve öküzleri polislige alirsan böyle olur. Bunu bir avrupa ülkesinde bir polis yapsin bak örtesi günü isinden oluyormu olmuyormu. Ulan öküz nereye gittigi belli degilmi ölüme gitiyor da yanina insan ariyor senin görevin de böyle öküzleri görmek bulmak ve cezasini kesmek. Eger görevinin bilinci altinda degilse bin arkadasin yanina nereye gittigini detayli bir sekilde sor ve ögren

7
11
yanıtYanıtla
el turko:

işlem yaptımı sen ondan haber verr

13
0
yanıtYanıtla
ece:

ne güzel işde görevinide yapmış espirisinide

12
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Türkiye burasi bu ülkede hersey normal

6
0
yanıtYanıtla
usta:

ne demesi gerekirdi. beyefendi çuvallarla nereye gidiyorsunmu.

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title