Haberler

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde tesettüre giren Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa "Köy hayatını seçti." yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz aylarda tesettüre giren ve yaptığı yardımlarla adından söz ettiren eski oyuncu Gamze Özçelik, köy evinde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

"KÖY HAYATINI SEÇTİ"

Instagram hesabından köy evinde çektirdiği fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, fotoğrafına, "Köy hayatını seçti." notunu ekledi. Gamze Özçelik'in paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Özçelik'in bir takipçisi, "Gamze hanım sizde birçok ünlü gibi tası tarağı toplayıp köye mi yerleştiniz?" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Hayırlı olsun Gamze Özçelik'te köye yerleşmiş." yorumunu yaptı.

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!

11 FARKLI KÖYDE 11 SU KUYUSU AÇTIRMIŞTI

Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından 11 su kuyusunu ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduklarını, takipçileriyle paylaşmıştı. Özçelik, "Ömrü su yollarında geçen Afrika'lı kardeşlerimiz için başlattığımız, "UMUT PINARLARI SU KUYULARI" projesi 1.etap kapsamında, desteklerinizle 11 farklı köyde 11 su kuyusu açtık. Açılışlar sırasında kurban kesimleri ve meyve fidanları dikimlerinin yanı sıra yüzlerce oyuncak, kıyafet, Türk bayraklı tişört ve ülkemizde yazılıp askıya bırakılan mektupların dağıtımlarını gerçekleştirdik. Ulaştırdığımız zekat yardımlarınızla birlikte, 1000 adet Kuran-ı Kerim dağıtımı da gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çoşkumuza sizleri de ortak edebilmek için 1. etap açılışlarımızı özetlemeye çalıştığımız 4 dakikalık bir video hazırladık. Bizimle Umuda Koştuğunuz için çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz" ifadelerini kullanmıştı.

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!

Tesettüre Giren Gamze Özçelik'ten Şaşırtan Karar!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (187)

Gurbetci:

O cesmelerden 3 , 5 tanede Türkiyede yaptir sana zahmet. Vatanda temiz su yok icecek.

13
58
yanıtYanıtla
Ayşe acar:

Yuh ya nankörlüğün şükürsüzlüğün bukadarı sen türkiyeyle oraları nasıl bir tutarsın

yanıt36
yanıt4
Rambo:

Gamzenin geçmişi kara, , , , dibsiz kuyu gibi

7
48
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Hele sen suyu ateşe koyuver ben gelirem

5
43
yanıtYanıtla
.:

zavallı

yanıt1
yanıt0
KAKTUS:

Yeniçeri çok düşüksün yaaaa

yanıt1
yanıt0
Objektif:

Kimseyi seçimleri üzerinden yargılamak istemem ama bu kadının geçmişi malum. Böyle bir geçmişten sonra dine yönelmesi de normalde güzel bir şey. Ancak madem böyle bir karar aldın, yaşasana kendi içinde bunu? Yok ödül törenleri yok sosyal medyadan kendini ifşa etmeler... Garibim köylü kezbanları da takdir edip beğeniyorlar sanki çok önemli bir şahsiyetmiş gibi. Sözüm size Türk kadınları; bu şahısın geçmişi asla hafızalardan SİLİNMEZ.

7
40
yanıtYanıtla
Hakan:

Terbiyesizlik yapma o senin bir akraban olabilirdi. O zaman ?

yanıt8
yanıt2
Wlerr rott:

weilerr rott Fikirlerinize aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt4
KAKTUS:

Yazık san objektif

yanıt0
yanıt0
Tüm 187 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title