Haberler

Telefonuna bakmayan sevgilisini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Çorlu'da boş bir araziden yükselen yardım çığlıklarına koşan mahalle bekçileri bir kadını kanlar içinde yerde buldu. Kadının sevgilisi tarafından öldürüldüğü öğrenilirken katil zanlısı ifadesinde, "Telefonuna bakmayınca aramızda tartışma çıktı, sonra da bıçakladım." dedi.

Çorlu'da boş bir araziden yükselen yardım çığlıklarına koşan mahalle bekçileri bir kadını kanlar içinde yerde buldu. Katil zanlısı suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay Çorlu'da Zafer Mahallesi Cemile Yeşil Anadolu Lisesi'nin arkasında yer alan boş alanda meydana geldi. İddialara göre her ikisi de evli olan A.D. ile N.G boş arazide bir süre konuştuktan sonra ilk anda tespit edilemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.D. yanındaki bıçakla N.G'yi defalarca bıçaklayarak öldürdü.,

Telefonlarına bakmayan sevgilisini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

YARDIM ÇIĞLIKLARINA KOŞTULAR

Kadının yardım çığlıklarını duyan vatandaşların polise haber vermesi ile olay yerine ilk anda bölgede devriye görevi yapan mahalle bekçileri ardından da polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen mahalle bekçileri kanlar içinde yerde yatan N.G adlı kadının başında katil zanlısı A.D.'yi suç aleti bıçak ile birlikte yakaladı. Polis ekiplerinin ilk yaptığı incelemede katil zanlısı A.D.'nin alkollü olduğu N.G.'i de en az 15 yerinden bıçakladığını belirledi.

Telefonlarına bakmayan sevgilisini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri ile asayiş büro amirliği ekipleri ile nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından defalarca bıçaklanarak öldürülen kadının cansız bedeni incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kati zanlısının ilk ifadesinde N.G ile bir süre arkadaşlık ettiklerini kendisi ile telefonuma bakmadığı için tartıştıklarını bu tartışma esnasında da bıçakladığını söylediği kaydedildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu'nun da olay yerine gelerek bilgi aldığı cinayetle ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zafer Mahallesi Anadolu Lisesi Cep Telefonu Çorlu Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (36)

Adımı yazdım:

Ne zaman ki İslamiyete yakınlaşma olur bunlar da biter.

53
22
yanıtYanıtla
OSMANLI:

NİYE SUUDİ ARABİSTAN İRANDA ENDONEZYADA BİTMİYOR. PEKİ NİYE NORVEÇTE JAPONYADA KORE DE OLMUYOR. . . . DİN İLE NE ALAKASI VAR BUNUN

yanıt31
yanıt12
a:

gebrçekten islamiyeti yaşıyamadığımız için olabilir mi ? o saydığın ülkelerde yaşamıyor yaşıyormuş gibi gösterip insanları dinden soğutuyorlar . .

yanıt13
yanıt6
Ülküm:

Neyi tartışıyorsunuz ki tecavuz yok taciz yok. Duygusal ve fevri takılıyor insanlar. Demekki yetiştirilme şeklinde bir yanlışlık var. Eğer iyi bir ortam sunamayacaksanız ( lüks bir yasamdan bahsetmiyorum. Temel fiziksel ve ahlaki açıdan) çocuk yapılmasın. Bunlar büyüyünce böyle oluyor. İstisnalar var tabi ama iyi yetiştirilmemek bu toplumun kanayan yarası.

yanıt12
yanıt1
tapuzmanı:

her ikiside EV li nasıl bır ınsanlık bu ya. ihanetin bedelini ödemişler her 2 side

35
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

ikiside evli eşleride evde karı ve koca bekliyor ALLAHIN tokadı yok diyenlere ibret olsun

28
0
yanıtYanıtla
berkan:

su testisi su yolunda kırılırmış demeliyiz ama insanlık hali kimbilir altında neler yatıyordur. telefonuna bakmıyor diye öldürülen bir kadın hangi tehditlerle o saatte oraya gitmiştir acaba . . . bu kadınlar''da birer insan insanoğlu akıllan artık ceza almayacagımı bilsem kim kadına şiddet uyguluyor onu diri diri gömerim

16
8
yanıtYanıtla
gündem:

her ikinizinde allah belasını vermiş. evlisiniz rahat durmuyorsunuz

20
3
yanıtYanıtla
hafizenur özpeker:

ben çorluluyum çorlumuzda cinayet olayları yoktu. değişik yörelerden çok göç aldı. katil kılıklı işsiz güçsüz doldu bu tür cinayet gasp yapan onlar. ne oldukları belirsiz kişiler

19
2
yanıtYanıtla
FİLO:

YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ IRZ DÜŞMANI , ZAYIF, KENDİNİ BİLMEZ ERKEKLERE. . . . .

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title