Haberler

Yotaphone 2 Gözleri Üzerine Çekmeye Devam Ediyor

YotaPhone 2 artık hem beyaz hem uygun ! 2014'ün ilk aylarında satışa çıkan YotaPhone 2 artık yaklaşık 100 euro daha ucuz hem de beyaz renk seçeneğine sahip.Rus şirket sadece renk ve fiyatta değişikliğe gitmiyor bunun yanı sıra Android Lollipop 5.0 güncellemesini ve kamera da iyileştirmeler ile telefonu bizlere sunuyor.

YotaPhone 2 artık hem beyaz hem uygun !

2014'ün ilk aylarında satışa çıkan YotaPhone 2 artık yaklaşık 100 euro daha ucuz hem de beyaz renk seçeneğine sahip.Rus şirket sadece renk ve fiyatta değişikliğe gitmiyor bunun yanı sıra Android Lollipop 5.0 güncellemesini ve kamera da iyileştirmeler ile telefonu bizlere sunuyor.

Yotaphone 2 Özellikleri

Ekran

YotaPhone serisinin en büyük özelliği çift ekrana sahip olması. YotaPhone 2 de bu gelenek devam ediyor. Ön tarafında 5" lik Full HD AMOLED ekran 442ppi'a sahip, ön ekranı arkada 4.7" lik 235ppi'a sahip E Ink (e mürekkepli) ekran izliyor. Üstelik iki ekran da Corning Gorilla Glass 3 tarafından korunuyor.

Batarya

YotaPhone 2 2500 mAh batarya ömrüne sahip olup internette Wi-Fi üzerinden 4.4 saat gezinme, 3G üzerinden 26 saat konuşma süresi ve 9.5 saat video oynatma süresi ile günlük kullanıma yeterli pil performansı sergileniyor. Üstelik YotaEnergy teknolojisi sayesinde 48+ pil ömrü ile karşılaşmanız mümkün.

Kamera

YotaPhone 2 arkada 8 MP kameraya sahip olup devamlı güncellemeler ile geliştirmelere devam etmekte,ayrıca  1080p Full Hd (30 fps) video özelliğine sahip telefon ön kamerası ise ideal bir selfie kamera olup 2.1 MP'e sahip.

İşlemci

4 çekirdekli, 2 GB RAM'e sahip 2.2 GHz hızında çalışan Qualcoom Snapdragon 801'e sahip YotaPhone 2 güçlü oyun ve uygulamaları üst düzey performanslar ile çalıştırıyor.

Yaklaşık 16 aydır fazla gündeme gelmeyen YotaPhone 2 yakın zamanda şansını ABD ve Hollanda gibi ülkelerde yeniden deniyecek ve bu sefer daha şanslı olacak gibi görünüyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Android Lollipop Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title