Haberler

    Yeni Bond Filmi Spectre'nin İlk Hasılat Rakamları Geldi

    Bu arada Bond, bu filmde de Sony Xperia tercih ediyor.

    Mahmut Saral - -

    James Bond serisinin en yeni filmi Spectre, 6 Kasım itibarıyla vizyonda yerini aldı ve ilk hasılat bilgileri de geldi. Spectre, açılış haftasında Amerika'da 73 milyon dolar, dünya çapında da toplamda 154 milyon dolarlık hasılat elde etti. Bu rakamın yalnızca 3 gün toplamını kapsadığını belirtelim.


    Öte yandan, başarılı bir açılış gibi görünse de Spectre'nin 2012'de vizyona giren Skyfall'ın açılış rakamını geride bırakamadığını görüyoruz. Boxofficemojo'da yer verilen bilgilere göre Skyfall, gösterime girdiği ilk haftasında 88 milyon dolarla açılış yapmıştı. Yine Skyfall'ın toplam hasılatı da 1 milyar 100 milyon dolar olarak kayıtlara geçmişti. Bakalım Spectre'nin performansı nasıl olacak.


    Sam Mandes tarafından yönetilen Spectre'nin başrolünde yine Daniel Craig'i görüyoruz. Craig, "Sarışın Bond olur mu?" soruları sorulurken seriye dahil olmuş ve Bond olarak boy gösterdiği filmlerin ticari başarılarıyla adeta ne kadar doğru bir tercih olduğunu göstermişti.


    Siz bu filmi izlediniz mi?


    Daniel Craig, Samsung'u reddetti!



    Sony Xperia Z5 - Kutu açılış videosu (Unboxing)



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Sony Xperia James Bond Skyfall Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title