Haberler

    Samsung Galaxy Note 20 Ne Zaman Çıkacak? İşte Çıkış Tarihi

    Güncelleme:

    Samsung Galaxy Note 20 serisi tanıtım tarihi 5 Ağustos olarak tahmin ediliyor. Samsung, resmi olarak duyurmasa da birçok kaynak Unpacked etkinliğinin bu tarihte olacağını söylüyor.

    Samsung Galaxy Note 20 serisi tanıtım tarihi 5 Ağustos olarak tahmin ediliyor. Samsung, resmi olarak duyurmasa da birçok kaynak Unpacked etkinliğinin bu tarihte olacağını söylüyor. Peki, Samsung Galaxy Note 20 ne zaman çıkacak? Galaxy Note 20 çıkış tarihine ilişkin son bilgi haberimizde.

    Samsung Galaxy Note 20 Çıkış Tarihi

    Samsung da birçok şirket gibi pandemi nedeniyle etkinliği tamamen online düzenleyecek. Samsung, sanal etkinliğin tarihini onaylamadı ancak herkes 5 Ağustos tarihini büyük gün olarak işaretledi. Güney Kore'den kaynaklara göre, Galaxy Note 20, 21 Ağustos'ta satışa sunulacak. Ön siparişlerin aynı gün veya ertesi gün başlayacağı tahmin ediliyor. Cihaz iki hafta sonra raflardaki yerini alacak. Samsung, amiral gemisi model olduğundan Türkiye'deki kullanıcıları da fazla bekletmeyecektir.

    Samsung Galaxy Note 20 Fiyatı

    Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra, Samsung'un 5 Ağustos'ta tanıtacağı tek cihaz olmayacak. Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G de piyasaya sürülecek ancak katlanabilir telefon modelleri Note 20 serisinden sonra çıkış yapabilir. Unutmadan, Galaxy Note 20 fiyatının 999 dolar, Galaxy Note 20 Ultra fiyatının da 1299 dolardan başlayacağı iddia ediliyor. Galaxy Note 20 Türkiye fiyatı iPhone 11 fiyatlarına yakın olacaktır.

    Samsung Galaxy Note 20 Özellikleri

    Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın ekranı 120Hz yenileme hızını destekleyecek. Yeni Galaxy Note telefonda da Sonsuz-O tasarımlı AMOLED ekran göreceğiz. Cihazın işlemcisi Qualcomm Snapdragon 865 Plus/Exynos 992 olacak; elbette Türkiye'de satılan Galaxy Note 20'ler Exynos 992 işlemci gelecek. Telefonda 16GB RAM bulunacak ve depolama alanı 512GB'dan başlayacak (sadece 512GB model de olabilir). Ultrasonik ekran parmak izi okuyucu geliştirilmiş olarak karşımıza çıkacak. Telefonun yeni One UI 2.5 arayüzünü çalıştırması bekleniyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Samsung Galaxy Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title