Haberler

    Pokemon Go Yeni Bir Karantina Özelliği Kazandı

    Pokemon Go'nun geliştirici şirketi olan Niantic'in CEO'su John Hanke, hem koronavirüs salgını hem de oyuna gelecek yenilikler hakkında blog üzerinden açıklamalar gerçekleştirdi.

    Pokemon Go'nun geliştirici şirketi olan Niantic'in CEO'su John Hanke, hem koronavirüs salgını hem de oyuna gelecek yenilikler hakkında blog üzerinden açıklamalar gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada ayrıca her yaz on binlerce oyuncunun şehirlerde buluştuğu yıllık Go Fest etkinliklerine de değinildi.

    Oyunlarda gerçekleşecek yenilikle Pokemon Go, oynanış biçiminde bu zamana kadarki en köklü değişikliklerinden birisi yakında geliyor. Oyun tarafından geliştirilen yeni özellik sayesinde arkadaşlarınızla birlikte evinizden Raid savaşlarına katılma imkanınız bulunuyor.

    Pokemon Go kendisini yeni sisteme uyarlıyor

    Bildiğiniz üzere Pokemon Go Fest, artırılmış gerçeklik sayesinde Pokemon'ların gerçek dünyadaki fiziksel nesnelerle etkileşimlerin bir araya getirildiği bir aktivite türü. Festivalde on binlerce katılımcı, festivale özgü etkinliklerde bulunabiliyor ve birbirleriyle tanışma fırsatı elde ediyor.

    Bu savaşlarla ilgili detaylar henüz yok ve yeni bilgiler ortaya çıktıkça buradan sizlerle paylaşıyoruz. Tüm bunlara ek olarak Adventure Sync., iç mekanda gerçekleşen hareketleri ve aktiviteleri daha da iyi çalışacak şekilde ayarlanma imkanına sahip. Kuruluş tarafından henüz yeni yeni geliştirilen Adventure Sync., oyuncuların Pokemon Go açık olmasa bile kat edilen mesafeyi kaydetmelerini sağlamaktadır. Hanke, blog yazısında "Niantic'i insanların dışarı çıkmasına, egzersiz yapmasına ve dünyayı keşfetmesine yardımcı olma misyonuyla yarattık. Nihai hedef; insanların başkalarıyla bağlantı kurmasına yardımcı olmaktı" diyerek konuya açıklık getirmiş oldu.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    CEO Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title