Haberler

Minecraft Filminden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Milyonlarca oyuncunun saatlerini geçirdiği Minecraft evreni, bu kez de film olarak karşımıza çıkacak. İşte Minecraft filmi hakkındaki en önemli detaylar...

Milyonlarca oyuncunun saatlerini geçirdiği Minecraft evreni, bu kez de film olarak karşımıza çıkacak. Bu proje yıllardır konuşulmasına rağmen, hazırlanma sürecinde yaşanan aksilikler yapımcı Mojang Studios'u uzun bir kararsızlığa itmişti. İşte Minecraft filmi hakkındaki en önemli detaylar…

Dolayısıyla düşünülenden çok daha geç çıkış yapacak olan filmden, izleyicilerin beklentisi de oldukça büyük. Yapımın bu beklentiyi karşılayıp karşılayamayacağı henüz bilinmese de, oyunun fanları şimdiden heyecan yaşamaya başladı.

Minecraft film oluyor

İlk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen Minecraft, oyunculara sunduğu özgür ortam ve geniş hareket kabiliyetiyle gönülleri kazanmıştı. Bu başarının ardından, oyunun yapımcısı Mojang Studios 2014 yılında Microsoft tarafından tam 2.5 milyar dolara satın alındı.

Sevilen yapım şimdiye dek 300 milyon adetten fazla satarak, tüm zamanların en çok satan oyunu unvanını elinde bulunduruyor. Sinema şirketleri de bu popülerlikten faydalanmak adına, Minecraft evrenini merkeze alan bir film çekmek için uzun süredir çaba gösteriyordu. Görünen o ki, beyaz perde nihayet amacına ulaşacak.

Minecraft filmi bizlerle olacak!

Çıkan son sızıntılar, dev projenin lisans anlaşmaları ve pazarlama politikası konusunda bir anlaşmaya varıldığını bizlere gösteriyor. Dağıtımını Warner Bros'un üstleneceği belirtilen filmin, yapımcılığı Legendary Pictures, Mojang Studios ve Vertigo işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Yönetmen koltuğunda ise Jared Hess oturacak.

Minecraft'ta 10 milyon blok yürürseniz ne olur? Denendi!

Filmin animasyon şeklinde değil, gerçek oyuncularla çekileceği söyleniyor. Fakat yapımın konusu hakkında şu an için kesin bir bilgi yok. Ayrıca filmde Jack Black, Jason Momoa, Danielle Brooks ve Emma Myers gibi önemli isimler rol alacak. Çıkış tarihi ise 4 Nisan 2025 olarak belirlendi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Minecraft filmi güzel olacak mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title