Haberler

    Kablosuz ağınız var ve...

    Kablosuz ağınız var ve onu rahatça paylaşmanız bir yolunu mu arıyorsunuz? İşte size iyi bir çözüm!

    Masaüstü bilgisayarları, kablosuz ağlara kolayca bağlayabilmek için geliştirilen USB adaptörler, taşınabilir bilgisayar kullanıcılarının da tercih ettiği ürünler haline geldi. Wi-Fi girişi olmayan PC'ler için USB yuvasına takılarak kablosuz internet bağlantısı sağlayan bu ürünler, küçük boyutları, rahat taşınabilmeleri ve en önemlisi kablosuz interneti başka cihazlara paylaştırabilmeleri nedeniyle özellikle seyahatlerde büyük kolaylık sağlıyor.

    TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, TP-LINK'in kablosuz internet konusunda her türlü gereksinime yönelik, çok geniş ürün yelpazesi olduğunu belirterek, USB adaptörlerin başlangıçta masaüstü PC kullanıcıları için tasarlandığını ifade etti. "Ürünler geliştikçe, farklı özellikler eklendikçe kullanım şekilleri de değişiyor" diyen Dinçer sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Bugün USB adaptörler, özellikle seyahatlerde taşınabilir bilgisayar kullanıcılarının yanında bulundurmak istediği cihazlar haline geldi. Çünkü kablosuz internet olmayan yerlerde kablolu bağlantıyı da paylaştırabilmenizi sağlayan bu ürünler, SoftAP adı verilen bu özellik ile minik bir kablosuz erişim noktası (access point) işlevi görüyor."

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Ali Dinçer Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title