Haberler

    Hemen Her Sene Yeni Bir Star Wars Filmi Geliyor

    Disney, altın yumurtlayan Star Wars ile sonsuza kadar yol alabilir.

    Mahmut Saral - -

    Her yıl yeni bir Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi ister miydiniz? Eğer cevabınız "evet"ise, size güzel bir haberimiz var. Zira Disney, Star Wars serisinin etinden sütünden fazlasıyla yararlanma düşüncesinde. Firma içinde yapılan görüşmeler ve Disney Başkanı Alan Horn'un da desteğiyle artık hemen her yıl yeni bir Star Wars filmi göreceğiz.


    Evet, doğru duydunuz. Gösterim tarihleri net olmasa da neredeyse her yıl yeni bir Star Wars filmi vizyonda olacak.


    Star Wars hayranı, son dileği yerine getirildikten sonra öldü


    Bildiğiniz gibi Disney, yakın bir zamanda Lucas Film'i bünyesine katmış, hemen ardından da yeni bir film üçlemesi duyurmuştu. Bu üçlemenin ilk filmi olan Güç Uyanıyor, 17 Aralık 2015 itibarıyla vizyonda yerini alacak. Bir sonraki film, 26 Mayıs 2017'de, üçlemenin sonuncu filmi de 2019'da vizyonda olacak. Tabii bu süreçte başka Star Wars filmleri için de çalışmalar olacak. Movieweb'te yer alan bilgilere göre yetkililer, Star Wars'la ilgili milyonlarca şey yapılabileceğini düşünüyor. Dolayısıyla ortada verimli bir isim var.


    Star Wars biletlerine büyük ilgi var. Türkçe fragman geldi


    Kısacası Disney, bilet satıldığı sürece Star Wars film serisini devam ettirme düşüncesinde. Eh, bu kadar çılgın hayranlarını göz önüne aldığımızda da Star Wars'un kolay kolay sona ermeyeceğini söyleyebiliriz.


    Siz ne dersiniz?



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title