Haberler

    Ces 2014: Micromax'ten Çift İşletim Sistemli Tablet

    Hindistan'ın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi Micromax, CES 2014’te çift işletim sistemi ile çalışan tabletini lanse etti.

    Furkan Yaldız - - Hindistan merkezli teknoloji şirketi Micromax, geçtiğimiz yıl Wolverine rolüyle tanınan ünlü aktör Hugh Jackman'ı marka elçisi olarak seçmesinin ardından yeni amiral gemisi Canvas Turbo'yu tanıtmıştı. Micromax, şimdi ise Las Vegas'ta devam eden Tüketici Elektronik Fuarı (CES) 2014'te yeni çift işletim sistemi ile çalışabilen tabletini tanıttı.

    Hem Android hem de Windows işletim sistemi ön yüklü olarak gelen Micromax Canvas LapTab, 10.1 inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip. Intel'in 1.46 GHz saat hızında çalışan Celeron N2805 işlemciden gücünü alan cihaz, 2 GB RAM ve microSD kart ile 64 GB'a kadar genişletilebilir depolama alanına sahip. Işık sensörüne sahip olan cihazda, 7,400 mAh değerinde batarya bulunuyor. Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi bağlantı seçeneğine sahip olan Canvas LapTab, kablosuz klavye ve stand olarak kullanılabilen bir kapak aksesuarına da sahip.

    Henüz fiyatı açıklanmayan Micromax Cavas LapTab, Şubat ayı içerisinde perakende mağazalarda tüketicilerin beğenisine sunulacak.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Hugh Jackman Las Vegas Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title