Haberler

Teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan oyuncu Gökhan Arsoy ilk kez konuştu

Güncelleme:

Bodrum'da sürat teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan usta oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy, olay sonrası ilk kez konuştu. Arsoy, "Çok üzgünüz, yanında olacağız" dedi.

Bodrum'da tatil yapan Yeşilçam'ın yıldızı Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un sürat teknesi ile çarptıktan sonra kaçtığı iddia edilen kazada bir kadaın ağır şekilde yaralanmıştı. Kaza sonrası gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı söylenen Gökhan Arsoy, üzücü olayla ilgili ilk kez konuştu.

"FARKINDA BİLE DEĞİLİZ"

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Göksel Arsoy'un kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gökhan Arsoy, yaşanan kaza hakkında şunları söyledi; "Cumartesi günü eşim Taylan Kümeli ile her gün gittiğimiz yoldan giderken, bir hanımefendi kendi teknesinden 30 metre açıkta sırtüstü yatıyormuş. Biz de görmedik ayaklarına çarpmışız hanımefendinin. Farkında bile değiliz. Sonra eşimle kıyıya geldik. Ardından sahil güvenlik aradı ve bizi çağırdılar. Olayın ne olduğunu orada öğrendik" dedi.

Teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan oyuncu Gökhan Arsoy ilk kez konuştu

"HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

"Çok üzgünüz, yanında olacağız" sözlerini sürdüren Arsoy, "Ayaklarına kazayla çarptığım hanımefendinin operasyon geçirdiğini öğrendik. Şu anda durumu çok iyi. Üç gün sonra taburcu olacak. Kendisini ziyaret ettik. Her zaman yanında olacağımızı kendisine illettik. Yaşanan bu kazadan dolayı çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan oyuncu Gökhan Arsoy ilk kez konuştu

Teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan oyuncu Gökhan Arsoy ilk kez konuştu

Teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan oyuncu Gökhan Arsoy ilk kez konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (28)

vatandaş:

körmüsün ulan önündeki yüzen insanı görmüyorsun şarlatan

20
7
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZINIZ:

ALLAH KİMSEYİ BİRİNİN YADA BİRİLERİNİN SEBEBİ ETMESİN. İNŞALLAH İYİLEŞİR, ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

24
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

çarpsın ve kaçsın ALLAH belasını vermezmi

yanıt5
yanıt5
çumralı ramazan:

olayı yaşamadan sallamayın , adamı suçlamayın , bu araba kullanmaya benzemez karşına insan aniden çıkmıyor , denizde yüzen kişinin sadece kafası suyun üstünde dalga vesaireden görmesine imkan yok zaten önünü görmesine de imkan yok tekne öyle birşey değil önünde cam yok, denizdeki herkes dikkatli olacak, belki yüzen kişi dubaların açığında yüzüyor neden adamı suçluyorsunuz hemen? bizim millette hep aynı araba da olsa çarpan suçlu kardeşim önüne atlamış olsada mı suçlu ? yorum yaparken biraz düşünün

16
8
yanıtYanıtla
kaptan:

önünde yüzen insanı görmeyen bir geriden kaptan

9
5
yanıtYanıtla
gıcık:

sırt üstü yatmışsa zor görülür.

yanıt2
yanıt1
Vatandaş:

Buda mı Ünlü !. . . . Ben hiç görmedim . . .

10
2
yanıtYanıtla
Cem:

E yuh yani. Göksel Arsoyun oğlu

yanıt0
yanıt0
.ref:

Bu nasıl ülke yapanın yanına kar kalıyor adam vuruyor kacıyor kadın ölü, mle penceleşiyor komada ağır yaralı adam serbest

12
0
yanıtYanıtla
avukat:

denizin ortasında vur yaralansın ve bırak kaç hangi vicdan bu ölüme terketme tutuklanması gerekir adalet hala yaşıyorsa

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title