Haberler

Taylandlı İş Adamı, Kızıyla Evlenen Damada 1.7 Milyon TL Ödül Vereceğini Açıkladı

Güncelleme:

Taylandlı iş adamı Arnon Rodthong, 26 yaşındaki kızıyla evlenecek birini bulmak için yarışma düzenleyeceğini ve yarışmayı kazanana 1.7 milyon TL ödül vereceğini açıkladı.

Taylandlı iş insanı Arnon Rodthong, 26 yaşındaki kızıyla evlenecek birini bulmak için yarışma düzenleyeceğini duyurdu. Zengin iş insanının sosyal medya paylaşımının ardından yüzlerce kişi, kızıyla evlenmek için başvuruda bulundu.

1.7 MİLYON TL PARA VERECEK

Durian meyvesi satışı yapan 58 yaşındaki Arnon Rodthong, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 26 yaşındaki kızının bir süredir evlenmek istediğini ve kızına ideal bir eş bulmak için yarışma düzenleyeceğini belirtti. İş insanı Rodthong, kızıyla evlenecek kişiye 10 milyon Tayland bahtı yani 1.7 milyon TL para vereceğini ifade etti.

Taylandlı İş Adamı Kızıyla Evlenen Damada 1,5 Milyon TL Ödül Vereceğini Açıkladı

"FOTOĞRAF ÇEKTİREBİLECEĞİM BİRİNİ ARIYORUM"

Kızına eş bulmak için ne tür bir yarışma düzenleyeceği bilgisini paylaşmayan iş insanı, "Eğer birinin gelip kızıma damat olmasını beklersem uzun zaman alır. O yüzden şimdiden gelmesini talep ediyorum" dedi. İş insanının kızı Karnsita Rodthong ise babasının fikrinden gayet memnun olduğunu belirterek, "Seçici biri değilim, sosyal etkinliklere götürüp beraber fotoğraf çektirebileceğim birini arıyorum" ifadesini kullandı. Zengin iş insanının sosyal medya paylaşımının ardından yüzlerce kişi, kızıyla evlenmek için başvuruda bulundu.

Taylandlı İş Adamı Kızıyla Evlenen Damada 1,5 Milyon TL Ödül Vereceğini Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (105)

Dürbünlü:

100 tane yorumun içinden mantıklı yazılmış tek bir yorum göremedim,,buda bizim insanımızın kültür seviyesinin nerelerde olduğunu gösteriyor,,tayland budist bir ülke,,onların ne inancı nede yemek kültürü bize uyar,,onların hayvana taparlar ve böcek möcek yerler,,nasıl uyum sağlayacağız..bence paradan önce ahlak ve iman gelir.

100
7
yanıtYanıtla
Nij:

Yahu konu zaten sacma sapan nasil dogru durüst bir yorum bekliyorsunki

yanıt4
yanıt5
HAYDARRRRR:

KES LAN MUHALEFET TAKOZU

yanıt4
yanıt4
Bangkok:

Ben 12 yıldır Tayland’da yaşıyorum iş gereği. Bu dürbünlünün yazdığı şeyler doğru değildir.

yanıt2
yanıt0
Nazmi:

Babacııımmm :D

30
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

babaların babasıı burdayıınmm

30
1
yanıtYanıtla
Gecelerin yargıcı:

Canım Babam :))))))

26
1
yanıtYanıtla
KOMİK:

Sanki kızı gösterip babayı vereceklermiş gibi :))))) dikkatli davranmak lazım

17
1
yanıtYanıtla
has GS:

aradğım kayınpeder

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben evlenirim sıkıntı yok babasınlada nikah yaparım o paraya xd

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title