Haberler

Cani adam, tartışma yaşadığı ağabeyini başından vurarak öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de Turan Güler, aynı binada oturan ağabeyiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından balkonda oturan ağabey, Turan Güler'in pompalı tüfekle ateş açması sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

İzmir'in Buca ilçesinde Turan Güler (37), aynı binada bir alt katta oturan ağabeyi Harun Gülerle (39) tartıştı. Tartışmanın ardından balkonda oturan Harun Güler, üst katta oturan kardeşinin balkondan pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaşamını yitirdi.

BALKONDA OTURAN AĞABEYİNE ATEŞ AÇTI

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Atatürk Mahallesi 202/53 sokakta meydana geldi. Aynı binada oturan ve deri işiyle uğraşan kardeşler Turan Güler ile Harun Güler bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Turan Güler eve girip pompalı tüfeği alarak balkona çıktı. Üçüncü katın balkonundan ikinci katın balkonunda bulunan ağabeyi Harun Güler'e doğru pompalı tüfeği doğrultan Turan Güler silahı ateşledi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Başından vurularak ağır yaralanan ağabey kanlar içerisinde yerde kalırken, olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Harun Güler'i ambulansla Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada tedaviye alınan talihsiz adam yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra eve giren ve bir süre polise direnen Turan Güler, cinayet aleti silahla birlikte teslim oldu. Ailenin yakınları ve mahalle sakinleri Turan Güler'e saldırmak isteyince polis, zanlıyı yoğun güvenlik önlemleri altında olay yerinden emniyete götürdü. Kardeşlerin evde olan yakınları olayın şokunu yaşarken, göz yaşları içinde ifade vermek için polis merkezine götürüldü.

Olayda yaşamını yitiren Harun Güler'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

DÜRBÜNLÜNÜN CEO:

ALLAH TAN KORKUN HESAP VAR CENNET VAR CEHENNEM VAR BİR KURUŞ ETMEYEN DÜNYAYI DEĞİŞMEYİN CEHENNEM E... İMTİHANDAYIZ UNUTMAYALIM HAK AŞKINA .

34
0
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Öfke başa gelince akıl ucarmis sorunlarımızı konuşarak değilde bağırarak küfür ederek hakaret ederek çözmeye çalışmaya çalıştığımızda bir anlık öfkeyle pişman olacagimiz olayların sonucuna neden olur birini dövmek öldürmek güçlü olduğunuz anlamına gelmez

20
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Sayın siyasiler, kanunların revize edilmesi gerekiyor. Madur şikayette bulunuyor, darp var mı, gasp var mı, vs.. vs.. ee yok ozaman sorun yok.. ey mağdur, şikayetçiysen mahkeme masraflarını üstlen deniyor. Karşı, iki yalancı sahit, iş bitti. Acil revizyon istiyoruz. Yoksa gariban hep mağdur.

17
0
yanıtYanıtla
kkurt:

git şimdi hem bu dünyanı hem öbür dünyanı yaktın

8
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Acil kanunlar revize edilmesi gerekiyor magdursan ayavayi yedin polis suclu muamelesi yapiyor şikayetini geri al falan şikayetçi olmaman için baski altina aliniyorsun mağdur arkadaş adalet var ama ceza yok bunu bilin anca ölürsen yada büyük yara alirsan mâğduriyetin işe yarar suçluya ceza aldirirsin

4
1
yanıtYanıtla
İsyan:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınhic bir psikolojik teste tabi tutmadan pompalı tüfek sahibi olmasına izin verirsen ve cezaları önleyici şekilde uygulamazsan devlet sen suçlusun bu durumdan sağ sol orta parti fark etmez hep böyleydi halen böyle olan garibana oluyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title