Haberler

Sokakta kavga edenleri önce uyardı, sonra silahla birini vurdu! Kamera kayıttaydı

Güncelleme:

Adana'da bir saldırgan, sokakta tartışan iki şahsı kavga etmemesi için uyardıktan sonra birini tokatladı, diğerini tabancayla vurdu. Akılalmaz olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana'da bir kişinin, alacak verecek meselesi yüzünden tartışan iki şahsı uyardıktan sonra birini tabancayla vurması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

PARA İSTEDİ, TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, olay 6 Ağustos Salı günü merkez Seyhan ilçesi, Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Bülent U. adlı kişi G.T. isimli kadından 10 bin lira borç para aldı ancak borcunu ödemedi. Bunun üzerine G.T. dayısının oğlu Ahmet U.'ya durumu anlatarak parasını almasını istedi. Ahmet U. da Bülent U.'yu bulup parayı istedi. Ancak ikili arasında tartışma çıktı.

Sokakta kavga edenleri önce 'Tartışmayın' diye uyardı sonra silahla vurdu!

"NEDEN TARTIŞIYORSUNUZ" DEYİP TOKAT ATTI, ATEŞ ETTİ

İki şahsı da tanıyan Arap Yaşar S. yanlarına gelerek "Neden kavga ediyorsunuz" diyerek tartışmaya dahil oldu. İki şahıs da olaya karışmamasını söyleyince Arap Yaşar S. önce Bülent U.'ya tokat attı ardından da Ahmet U.'nun üzerine yürüdü. Ahmet U. silah çekince Arap Yaşar S. de tabancasını çıkartıp Ahmet U.'ya ateş etti.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Ahmet U. çenesinden yaralandı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Zanlı kaçarken, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yoğun bakıma alınan Ahmet U.'nun tedavisi devam ediyor. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri de Arap Yaşar S.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Çevrede yapılan araştırmada şahsın yaya kaçtığı belirlenerek çevrede arama genişletildi.

SAKLANIRKEN YAKALANDI, TUTUKLANDI

Yapılan aramalarda Arap Yaşar S. olay yeri yakınlarında saklanırken yakalandı. Olayda kullandığı tabanca da bir otomobilin altında bulundu. Emniyete getirilen zanlı sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Arap Yaşar S. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Sokakta kavga edenleri önce 'Tartışmayın' diye uyardı sonra silahla vurdu!

Sokakta kavga edenleri önce 'Tartışmayın' diye uyardı sonra silahla vurdu!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (27)

Memleketim:

Bunlari adaleti olmayan memleketin tohumlari.

16
3
yanıtYanıtla
SabırLı:

referamdum yapalım adananın ismi texas olsun bu ne ya

12
3
yanıtYanıtla
SABIRSIZ:

Texas''in adı, Adana olsun!

yanıt11
yanıt0
türk:

Şu adanadan 1 tane normal insan çıkmaz mı ya . . siz ne yer ne içersiniz bu ne sinir bu ne öfke bu ne kin azıcık insan olun sürekli kan ölüm cinayet şiddet yazıklar olsun ya bu neymiş hergün hergün. .

9
3
yanıtYanıtla
ADANALIYIK:

Adanalıları böyle haberlerde tanıyamazsınız. Adanaya gelin misafirperlik, delikanlılık, insanlık görün. Bizde herkes gibi normal insanız. Huyumuz istisnadır. Yalakalık, yanlış ve yamukluğa es geçmeyiz. Silahsız gezmeyiz. Kimse harbi Adanalıya yanlış yapamaz, racon kesemez. Acılı Adana ter şalgam içeriz bide bici bicimiz meşhurdur.

yanıt0
yanıt0
Tekel:

Binlerce polis alinip duruyor. Nerede bu polisler. Birilerini korumak disinda neredeler.

8
3
yanıtYanıtla
Adem yılmaz:

Ulan ne kadar basit konuşuyorsun . Sen ne mezunusun ilkokul terk falan mi. Lan her vatandaşın arkasına devlet polis mi takacak acaba bu vatandaş beş dk sonra suç işler mi diye. Lan polis durup dururken birisini suç ile suclayabilir mi. Bir olay olduğu zaman polis görevini yapar. Suç vukuat olmazsa polis ne işe yarayacak ki. Yani 70 milyon insanın her birinin peşine onu takip eden bir polis mi takmak lazım sırf o vatandaş beş dk on dk yada yarim saat sonra suç işlemesin diye. Zaten polis hiç bir boka püsüre yetısemiyor bile ülkede o kadar olaydan vukuattan

yanıt3
yanıt2
Memleketim:

Adem de anaokuluna gidiyor galiba. Önce nüfus 70 milyon degil. Sonra imam öksürürse cömatt ne yapar anladin. Memlekette adalet yok. Suc isleyeni cezaevlerinde yer yok diye salarsan bu gibi vakalar yasanir ve yasanacak. Her ülkede suc islenir lakin bu suc dosyasini azamiye indirmek.

yanıt4
yanıt1
aracı ekipmanı eskiye bin basar!:

sokaklara sahip çıkacak polis öyle yatarak olmaz bu işler, türkiyenin bütün illeri aynı durumda ortalıkta polis yok devriye yok kontrol yok; olsada yeterli değil, üstelik suçun dağlar kadar arttığı bir dönemde. bundan önce herkesin başında polismi vardıda böyle adilikleri görmüyorduk? hiç olmazsa polis çalışsa iyilik güç kazanacak iyice şeytana teslim oldu memleket. çocukları sokağa bırakamaz olduk daha ne olsun!

yanıt0
yanıt0
okt:

yer adana normaldır

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title