Haberler

    Tarkan'ın abisi Hakan Tevetoğlu, Demet Erdem'le aşk yaşamaya başladı

    Güncelleme:

    Ünlü şarkıcı Tarkan'ın abisi Hakan Tevetoğlu, oyuncu Demet Erdem ile aşk yaşamaya başladı. Bir süredir birlikte olan ikilinin evlilik kararı aldığı da magazin gündeminde büyük ses getirdi.

    Megastar Tarkan Tevetoğlu'nun abisi Hakan Tevetoğlu, gönlünü bir oyuncuya kaptırdı. Demet Erdem'le aşk yaşayan Tevetoğlu'nun birlikteliklerini evliliğe taşıyacağı şimdiden konuşulanlar arasında yerini aldı.

    AİLESİYLE TANIŞTIRDI

    Tevetoğlu'nun yaklaşık bir yıldır "Olacak Şey Değil", "Şov Bizınıs", "Aşk ve Ceza" gibi filmlerde rol alan Demet Erdem'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. Evlilik kararı alan Hakan Tevetoğlu, sevgilisini annesi Neşe Hanım ile de tanıştırdı.

    Tarkan'ın ailesine oyuncu gelin geliyor

    DEMET ERDEM KİMDİR?

    Demet Erdem 5 Kasım 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. 7 yaşında amatör tiyatro çalışmalarına başladı. 10 yaşında TRT İstanbul Radyosu'nun sınavlarını kazanarak profesyonel sunuculuk hayatına başlamasını takip eden dönemde, Sumru Yavrucuk, Raik Alnıaçık ve Ali Poyrazoğlu gibi isimlerden oyunculuk ve diksiyon dersleri aldı. Sonraki yıllarda çeşitli televizyon programlarında seslendirme, şehir festivallerinde, VIP etkinliklerde, balo ve protokol toplantılarında da sunuculuk yaptı.

    Bunların yanı sıra özel tiyatrolarda çeşitli oyunlarda rol alan Erdem, birçok markanın reklam filminin yanı sıra, Olacak Şey Değil, Şov Bizınıs, Aşk ve Ceza, Seni Bana Yazmışlar, Araf Zamanı , Kalbim 4 mevsim, İşler Güçler, Söz, 7 Yüz gibi projelerde yer aldı.

    Tarkan'ın ailesine oyuncu gelin geliyor

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    phortckeisce:

    Şunlara bak medya şebekleri. . .

    16
    13
    yanıtYanıtla
    Yorum:

    Büyüüüük " HABER " ...HAAAA...HAAA......, Kime ne yaaaaaaaa....

    21
    3
    yanıtYanıtla
    Fenerli 12:

    Hep böyle bir haber bekliyorduk Teşekkürler

    11
    1
    yanıtYanıtla
    BEDRİ PERK:

    Nasıl abisi olur. Tarkan 1972 doğumlu abisi dedikleri 1974.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Neyse:

    Kadın 1974 doğumludur okumasını iyi öğren

    yanıt4
    yanıt0
    Mel:

    Çok benziyor Mutluluklar diliyorum

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Şenol:

    Popülarite bitiyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title