Haberler

Tanısı Konulamayan Hastalığı Nedeniyle Elini Ağzından Çıkaramıyor

Güncelleme:

Denizli'de henüz tanısı konulamayan hastalığı nedeniyle elini ağzından çıkaramayan Ahmet Avcı, "Tedavim için her şeyi yaparım. Yeter ki şu elim, ağzımdan çıksın" dedi.

Denizli'de, 4 yıl önce henüz tanısı koyulamayan hastalığıyla tanışan ve hayatı altüst olan Ahmet Avcı (29), yemek yiyemiyor, yemeye çalıştığında ise sürekli dilini ve dudağını ısırıyor. Pazarcılık yaparak, ailesini geçindiren Hüseyin Avcı, kardeşini tedavi için birçok hastaneye götürdüğünü; ancak çözüm bulunamadığını söyledi.

HASTALIĞI GÜN GEÇTİKÇE İLERLEDİ

Merkezefendi ilçesinde yaşayan ve ailesiyle birlikte pazarda süt ürünleri satarak, geçimini sağlayan Ahmet Avcı, 2015 yılında, yemek yerken, ağzındaki lokmaları düşürmeye başladı. İlk başta bunu önemsemeyen Avcı'nın hastalığı, gün geçtikçe ilerledi. Yemek yerken, ağzına aldığı lokmaları yutamayan Avcı, dilini ve dudağını da ısırmaya başladı. Rahatsızlığı nedeniyle sosyal hayattan kopan ve eve kapanan Avcı, aile bireylerince Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi, Manisa'daki Celal Bayar Üniversitesi, İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi ile Ankara'daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sara hastalığı tedavisinden kaslara botoks uygulanmasına kadar yapılan farklı tedaviler sonuç vermedi.

"HER ŞEYİ YAPARIM, YETER Kİ ELİM AĞZIMDAN ÇIKSIN"

Dilini ısırmamak için elini sürekli ağzının içinde tutan, güçlükle konuşabilen ve aile bireyleri tarafından mamalarla beslenen Ahmet Avcı'nın yemek yeme ihtiyacı ise bu süreçte çileye döndü.

Eli sürekli ağzında durduğu için konuşmakta güçlük çeken Avcı, "Tedavi olmak istiyorum. Tedavim için her şeyi yaparım. Yeter ki şu elim, ağzımdan çıksın. İyileşmek istiyorum. Başka bir şey istemem" dedi.

"DOKTORLAR TEŞHİS KOYAMIYOR"

Gittikleri doktorların, kardeşine teşhis koyamadığını kaydeden Hüseyin Avcı ise "Kardeşim, yapılan testlerde gayet sağlıklı görünüyor. Doktorlar, hiçbir teşhis koyamıyor. Kardeşim sürekli dilini ve dudaklarını ısırıyor; yutkunamıyor ve yemek yiyemiyor. Biz onu mamalarla besliyoruz. Sadece kardeşimi iyileştirecek bir doktor çıksın karşımıza. Ben pazarcılık yapıyorum. Kazandığım parayı kardeşim için harcıyorum. Biz yardım istiyoruz. Ben parayı vermeye razıyım yeter ki bir şifa bulunsun" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (52)

başkurt:

KAFASINA SOPAYLA VURUN 5 10 DEFA DÜZELİR EŞEK SENİ

6
44
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

İnanın yanlış yönledirmek istemem kimseyi bu tür olaylarda bazen metafizik olaylar olabiliyor üç harflilerin işi sahtekar değilde işinin ehli bu işin uzmanı olanlar var sayıları çok çok az onlara götürün derim, Allah hayırlı şifalar versin

29
7
yanıtYanıtla
KÖR:

Sen içine çektiğin havayı oksijeni görüyormusun o olmazsa nefessizlikten ölürsün ya esen rüzgarı görürürmüsün peki ya seni öldürebilecek mikropları virüsleri gözünle görebilirmisin. . . ALLAH YARATICI O GÖZLE GÖRÜLECEK KADAR BASİT DEĞİLDİR BASİT OLAN YARATILAN MAHLUKLAR YANİ SENSİN.

yanıt1
yanıt0
cevat:

güzel bir dayak atın geçer şok yaşaması lazım.

5
24
yanıtYanıtla
vildan:

Allah sana da vursun sen şok yaşa kalbinizi pislik kaplamıs belli ki !!!

yanıt2
yanıt0
İNSAN OLALIM LÜTFEN...:

YANİ BU KADAR MI VİCDAN YOKSUNUSUN SEN ALLAH İÇİN ALLAHIM ŞİFA VERSİN DEMEK BU KADAR ZOR MU YÜREĞİN BU KADAR MI TAŞ EY İNSAN OĞLU KENDİNE GEL BUGÜN ONA YARIN SANA ALLAH KORUSUN :(

yanıt8
yanıt0
ADA:

O dayak sana daha çok yakışır mercimek beyinli,

yanıt6
yanıt0
MANİSA:

SANA İNSAN DİYENİN BEN

yanıt2
yanıt1
ASİLTÜRK__:

RABBİM Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah.

26
1
yanıtYanıtla
ahmet:

sporcuların ağızlığından ağzına takılır ise dilini ve yanağını ısırma tehlikesi kalmak, normal hayatına döner. o dişlikler tam bu iş için. inşaallah bu yazdığımı okursunuz. o dişlikler onun dilini ısırmasına izin vermez , rahat nefes almasıda mümkün olur. Rabbim şifa versin. inşaallah

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title