Haberler

Talihsiz işçi et karıştırma makinesinde can verdi

Güncelleme:

Filipinlerin Barangay Mansaya şehrinde sucuk fabrikasında çalışan 18 yaşındaki Joemar Junco, et karıştırma makinesine kapılarak feci şekilde can verdi.

Filipinlerin Barangay Mansaya şehrinde sucuk fabrikasında çalışan 18 yaşındaki Joemar Junco, et karıştırma makinesinde bir şeye ulaşmaya çalışırken kolunu makineye kaptırdı. Makine Junco'nun vücudunun yarısını içeri çekti, feci şekilde hayatını kaybetti.

ŞANSSIZ İŞÇİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Kazanın meydane geldiği sırada tek başına olan Junco'nun iş Carl David Carlos, makinanın bulunduğu yere gelinceJungco'nun vücudunun yarısının makineye girdiğini gördü. Carl, hemen makineyi kapattı. Olay yerine çağrılan ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.

DAHA ÖNCE UYARILMIŞ

Junco'nun çalışkan bir çalışan olduğunu söyleyen fabrikanın bağlı bulunduğu şirketin sahibi Joselor Jaleco, Junco'yu daha önce ellerini makineye koymaması için uyardığını ve cenaze masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

Junco'nun cenazesini fabrikadan kaldıran ekibin müdürü Ardee Porras, vücudunda herhangi bir hasar oluşmadığını belirtirken polis, ölüm nedenin nefessizlik olduğunu ihtimalinin yüksel olduğu ancak kesin sonucun otopsiden sonra belli olacağını belirtti.

NEFES ALAMADIĞI İÇİN ÖLDÜ

Bazı yerel kaynaklar Junco'nun ölümüne sebep olan makinenin kıyma makinesi olduğunu iddia ederken Junco'nin cenazesinin tutulduğu Porras isimli cenaze evinin sözcüsü ise makinenin et karıştırıcı olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (10)

TTYMN:

BİLDİĞİN SUCUK OLMUŞ ADAM PASTIRMADA OLUR MU ACABA

2
64
yanıtYanıtla
berk:

lan adam ölmüş çakal düzgün konuş biraz zihniyetsiz iş kazası yarın senin başına gelmeyeceği ne malum mal

yanıt37
yanıt0
..:

siz insanlığını kaybetmiş bir canisiniz yazık ölen birinin arkasından nasıl bu kadar vicdansızca konuşabiliyorsunuz .

yanıt8
yanıt0
şengül:

insanlıktan nasibini almamış terbiye yoksunu ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

yanıt1
yanıt0
Adınızı YazınAhmet:

Oha. Makineye bak. Nasıl bir et karıştırma makinesiymiş bu. Bizim bildiğimiz kıyma çekme makinesi değil mi bu? Ama adamın beline kadar yok olmuş. :-0 :-0 :-0

1
15
yanıtYanıtla
duygusuz_adam:

Adam kıyma olmuş hahaha

1
9
yanıtYanıtla
KOCAELİ:

KARAKTERSİZSİN

yanıt2
yanıt0
BUSE:

BİR SENDE KIYMA OLMAYASIN GERİZEKALI

yanıt1
yanıt0
HÜSEYİN:

NE KADAR APTALCA YORUMLAR YAPIYOSUNUZ İNSAF YA

1
0
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

ÖLMÜŞ MÜ ARKADAŞLAR ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title