Haberler

Gazeteci Talat Atilla'nın "Abdullah Gül'ü Öldürmek İstiyorlar" Haberi Yayından Kaldırıldı

Güncelleme:

Milliyet yazarı Talat Atilla'nın, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün "Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir" ifadelerinin yer aldığı yazısı yayından kaldırıldı.

Milliyet yazarı Talat Atilla, dün yayımlanan yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün "Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir" dediğini ileri sürdü. Yazı, daha sonra Milliyet'in internet sitesinden kaldırıldı.

HAYRÜNNİSA'NIN "EŞİMİ ÖLDÜRMEK İSTEYENLER OLABİLİRLER" DEDİĞİNİ AKTARDI

Milliyet yazarı Talat Atilla, Gül'ün devlet tahsis ettiği aracın içindeki kokudan rahatsız olduğunu ve aracı dezenfekte ettirdiğini iddia etti. Atilla, Gül'ün eşi Hayrünnisa'nın "Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir! Abdullah Bey böyle şeyleri pek umursamaz. Bu yüzden beyefendiye söylemeden arabaya iyice baktırın! Nedir bu koku?" dediğini de iddia etti.

Gazeteci Talat Atilla'nın 'Abdullah Gül'ü Öldürmek İstiyorlar' Haberi KaldırıldıAbdullah Gül ve Eşi

YAZI, İNTERNET SİTESİNDEN KALDIRILDI

Talat Atilla'nın dün "Gül'ün makam aracında zehirli gaz şüphesi!" başlığıyla yayımlanan yazısı, daha sonra internet sitesinden kaldırıldı. Yazıya halen, alıntı yapan birçok internet sitesi aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Gazeteci Talat Atilla'nın 'Abdullah Gül'ü Öldürmek İstiyorlar' Haberi Yayından Kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title