Haberler

Tacizciye, Sütyen ve Etek Giydirip Sokaklarda Gezdirdiler

Güncelleme:

Adana'da Halil K. ve ağabeyi Hasan K., akrabaları olan genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle 18 yaşındaki A.D.'ye etek ve sütyen giydirip sokak sokak dolaştırdı.

Adana'da 2 kardeş, akrabaları genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle 18 yaşındaki genci sütyen ve etek giydirip, sokaklarda gezdirdi. Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydedip, sosyal medyada paylaşan kardeşler, tutuklandı.

BAGAJA KOYUP KAÇIRDILAR

Olay, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Halil K. (23) ve ağabeyi Hasan K. (25) akrabaları olan genç kızın C. isimli genç tarafından taciz edildiğini öğrendi. Öfkeye kapılan kardeşler, tacizle suçlanan gencin iş yerine gitti. Buradaki çalışanlardan A.D. (18), kardeşlere, C.'nin işyerinde olmadığını söyledi. Ancak kardeşler, A.D.'yi tacizciye yardım ettiği gerekçesiyle zorla otomobillerinin bagajına koyup, kaçırdı.

ETEK VE SÜTYEN ALIP GİYDİRDİLER

Hasan K. ve Halil K. yol üzerindeki bir mağazadan etek ve sütyen alıp, A.D.'ye giydirdi. Ardından dan A.D.'yi sokak ortasında gezdirerek, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntüleri de sosyal medyada paylaştı.

NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDILAR

Görüntülerin ihbar edilmesi üzerine araştırma başlatan polis, Halil K. ve ağabeyi Hasan K.'yi yakaladı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İşte o anlardan kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (39)

ADALET:

ÇÜNKÜ ADALET DİYE BİRŞEY OLMADIGI İÇİN HERKES KENDİ ADELETİNİ UYGULUYOR BU ÜLKEDE

28
2
yanıtYanıtla
nurettın:

adalet olmüş adalet hanım oğlum

yanıt7
yanıt0
Recep:

bir insanın onuruyla dalga geçmenin cezası ağır olmalı

14
16
yanıtYanıtla
hele:

sen de mı tacızcısın

yanıt5
yanıt5
vatandaş:

gercekten suclu ise helal olsun az bile yapmışsiniz

22
2
yanıtYanıtla
AYDIN:

bence çok güzel olmuş böyle itlere az ama makul cevep olmuş

21
2
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN:

BİZİM ÜLKEDE ADALET DİYE BİR ŞEY YOK KARDEŞİM YA. BİZİMKİLER DE İYİ Kİ O ADAMA O ŞEYLERİ GİYDİRİP SOKAĞA ÇIKARTTI. ELLERİNE SAĞLIK VATANDAŞLARIMIZIN. TÜRKİYE''DE ADALET DİYE BİR ŞEY YOK. PARA VEREN SERBEST KALIYOR. OHH NE ÂLA

20
2
yanıtYanıtla
adsız:

kadın kıyafeti giydirince aşağlanmış mı oluyor. o zaman o kıyafetleri giyen kadınlara hakarettir.

10
10
yanıtYanıtla
Dobra Dobra:

herkesi serbest bırakan adalet, bunları niye tutukladı?

15
4
yanıtYanıtla
adadqafarq:

en guzel cezaa

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title