Haberler

Tabancayla selfie çeken kız kendisini vurdu

Güncelleme:

Rusya'da genç kız sosyal medya hesabında paylaşmak için tabancayı kafasına dayayıp selfie çekerken yanlışlıkla kendisini vurdu. Merminin kafa tasını sıyırdığı genç kızın yaşadığını açıkladı.

Rusya'da genç kız sosyal medya hesabında paylaşmak için tabancayı kafasına dayayıp selfie çekerken yanlışlıkla kendisini vurdu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Moskova Bilgi Teknolojileri Kolejinde eğitim gören genç bir kız sosyal medya hesabında paylaşmak için farklı fotoğraflar çekmeye çalıştı.

Moskova'da bulunan Erivan Caddesi'nde arkadaşıyla vakit geçiren genç kız daha sonra arkadaşının üniversitesine gitmesinden sonra yalnız kaldı. Arkadaşı ise evde defterinin kalıp kapladığını sormak için kızı aradı. Çekmeceleri araştıran kız arkadaşına defteri bulamadığını söyledi. Defteri aradığı sırada çekmecede silah gören genç kız bu silahla selfie çekmek istedi. Genç kız silahla birkaç fotoğraf çektikten sonra son olarak silahı kafasına doğrulttu. Bu sırada silah patlayınca genç kız yere yığıldı.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Arkadaşı ise yine genç kızı arayınca ulaşamadı. Telefonuna cevap vermeyen genç kızın başına bir şey geldiğinden şüphelenen arkadaşı polisi arayarak yardım istedi. Eve ulaşan polisler genç kızın yere yığılı ve vurulmuş şekilde görünce ambulansı aradı. Ambulans tarafından genç kız hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk incelemelerde merminin kızın kafa tasını sıyırdığı ve yaşadığını açıkladı. Kızın hastanede tedavisi sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

Emir baba:

Telefonun foto düğmesine basacagina tabancanın tetiğe basmış. Yazık olmuş kiza

22
0
yanıtYanıtla
.................:

iyi olmuş ne yapacaklarını şaşırdılar artık o tabancayla foto ceksen ne ya. ne boş gereksiz şeylerle ugraşıyor insanlar boş vakitleri cok galiba

16
0
yanıtYanıtla
Nurcan:

Güzellik geçicidir, aptallık baki. . . .

14
0
yanıtYanıtla
MstF:

Sanırım kafasını kaşımaya çalışmışşş maaaa llll

8
0
yanıtYanıtla
Esatir:

Oktay Kaynarca ya da dedim, şeytan doldurur. Kurşun adres sormaz.

5
2
yanıtYanıtla
Mert:

Ne yapalım yani enayinin biri ne yapmış bize ne daha hayırlı bir haber yokmu kardeşim şu ramazan günü cinayet sapık insanlar suriyeliler Afgani rusu turkmen bikdik bunlardan insanın kafasını boş şeyler le meşgul etmeyin

7
0
yanıtYanıtla
adsızım:

türkiyeyle rusya kapışır aptallık yönünden

5
0
yanıtYanıtla
Hayat:

Hayatta en sevmediğim şey ikiyüzlülük , dürüst olmamak karşındaki insanı aptal yerine koymak. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.

1
0
yanıtYanıtla
leyla:

Aptal tabanca oyuncak mi, ne anladin simdi, cok mu mesur oldun

1
0
yanıtYanıtla
STRAIGHT TURK:

BU SILAH KOLAY, KOLAY PATLAMAZ, NASIL BECERDI ACABA. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title