Haberler

Survivor'da Araba Ödülü Yüzünden Kavga Çıktı

Güncelleme:

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne araba ödülü kavgası damga vurdu.

67. bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor'da ödül mücadelesi devam ediyor. Fragmanı yayınlanan bölümde geçen hafta Atakan'ın kazandığı araba ödülü ise Yusuf ile aralarında tartışmaların çıkmasına yol açacak.

ATAKAN İLE YUSUF ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK

Bu akşam Survivor'ın 67. bölümü ekrana gelecek. Yeni bölümde iki takım haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele verecek. Yarışmacılar ellerindeki sopalarla birbirlerini suya atmaya çalışacak. Yarış esnasında Atakan ve Yusuf arasındaki gerginlik tavan yapacak.

Survivor'da Araba Ödülü Yüzünden Kavga Çıktı

SURVIVOR'DA ARABA GERİLİMİ

Geçen hafta araba ödülünün galibi Atakan'dı. Yusuf, Emre ve Atakan araba ödülüne çıkmadan önce ödülü 3'e bölme kararı aldılar. Yusuf yeni bölümde Atakan'ın gereksiz yere Emre ile kavga çıkardığını söyleyerek bunun araba için olduğunu söylüyor. Emre ise kimseden bir şey istemediğini huzur istediğini belirtiyor. Atakan'ın bu sözlere ne karşılık vereceği ise en çok merak edilen konular arasında.

Survivor'da Araba Ödülü Yüzünden Kavga Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

kavga Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Omurgasız:

Atakan beş kuruş etmez bir adam. Performansının kötü olduğunu bildiğini için gitmemek için Dalaka ile Yususf''u kafaladı. Dalaka''ya sevgili, Yusuf''a kardeş oldu güya. Ama yemezlerrrr

9
0
yanıtYanıtla
Hukukçu bey:

Atakan, beş yaşındaki çocuklardan daha çocuk bir insan. Olgunlaşmamış, hırslarına esir ve görüldüğü üzere bencil bir insan. Tam uzak durulması gereken insan tipi. Zira menfaati için ilişkiler kuruyor ve bu tipler, ilk çıkar çatışmasında da en yakınım dediği insanları satacaktır. Bu tip insanlardan artık gına geldi. . .

6
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Atakan derhal gitmesi gerekir biraz rahatsizdır ve detaviye ihtiyacı var

yanıt0
yanıt0
Aliveli 4950:

Zaten karekterini arabayı kazandıktan sonra gösterdi arabayı anneme hediye ediyorum diyerek iki kişinin önünü kesti üçe böleceğiz demedi şimdi çirkeflik yaparak Emre ve Yusuf’u devre dışı bırakmaya çalışıyor yapamayacağın şeylerin üzerine büyük yeminler etmeyeceksin

5
1
yanıtYanıtla
Anka:

bunlar oyun başında anlaşmamışmıydı kim alırsa alsın üçe bölünecek diye atakanda farketmez ben varım dememişmiydi ee kazandı işler değişti tek almak varken neden üçe bölsün gerekirse kimseyle konuşmaz atakan yine o arabayı tek alır zaten elenecek oda biliyor bari arabayı kazandık boş dönmeyelim der

3
0
yanıtYanıtla
OSA:

bu heyacanlı ve güzel survivor programında katiller, savaş KAVGA ÇOK Ayıp.

0
1
yanıtYanıtla
Ali CENAP:

Atakan ın karakterinin oturmadığı, dengesiz ve cahil olduğu ''sen benim kardeşimsin, benim ailemsin'' diye zırlayıp ağlaması ve Yusuf yüz vermeyince düşüp bayılmasından belliydi. Delikanlı adam ağlamaz ve bayılma numarası yapmaz. Atakan araba vermemek için cahilce kavgalar çıkarıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title