Haberler

Survivor 2019'un finalistleri belli oldu

Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2019 macerasının sonuna gelindi. Finale iki gün kala Türk ve Yunan yarışmacılardan ayakta kalan isimler belli oldu.

14 yıldır büyük heyecana sahne olan ve formatı ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor'ın 2019 sezonunun sonuna gelindi.

Acun Ilcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği fonomen yarışma programı bu yıl format değiştirerek Yunanistanlı yarışmacılarının da dahil olmasıyla izleyenlerin karşısına çıktı.

ELENEN SON İSİM BELLİ OLDU

Sezon boyunca çekişmeli mücadelenin yaşandığı yarışmanın finaline sayılı günler kala, önceki akşam yayınlanan bölümde elenen son isim belli oldu. Böylelikle finalistler de ortaya çıktı.

Survivor 2019'un finalistleri belli oldu

DOKUNULMAZLIĞI SİYAH TAKIM KAZANDI

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ekranlara gelen 106'ncı bölümünde siyah ve beyaz takım yarışmacıları, son kez dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. İki takımın yarışmacıları da, final mücadelesinde yüksek performans sergileyerek müthiş bir mücadele gerçekleştirdi. Dokunulmazlığı siyah takım kazandı.

Survivor 2019'un finalistleri belli oldu

BORA ELENDİ OKAY FİNALE KALDI

Survivor Türkiye Yunanistan yüz altıncı bölümde dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda Bora ve Okay eleme adayı olan isimler oldu. Toplu sms oylaması sonuçlarına göre, yarışmada performansıyla öne çıkan Bora elenen isim oldu. Okay ise finale yükseldi.

Survivor 2019'un finalistleri belli oldu

FİNALE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Bu sonuçla Türk yarışmacılar arasında Seda, Emre ve Yusuf'un ardından finale kalan son isim Okay oldu. Yunan yarışmacılarda ise finale kalan isimler Dalaka, Dimitra, Nikos ve Afroditi olmuştu.

Survivor 2019'un finalistleri belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Füzesi Haberler

500

Yorumlar (25)

Adınızı Yazın:

sene başından beri ara ara seyrettim. İki kültür arasında böylesine dünyalar kadar fark olacağını tahmin etmemiştim. Kavga bizde, tartışma bizde, bencillik, hep ben hep ben bizde, bölünme gruplaşma ayrışma bizde, adam satma, arkadan konuşma bizde, kazanınca abartmak, kışkırtmak tahrik etmek bizde, kaybedince ortalığı yıkmak bizde. . Yunanlarda bunların zerresini bile göremedim

29
2
yanıtYanıtla
KARA MELEK:

Nefret Ediyorum Senden Bora Çok Şükür Böğürmeni Duymuycam Artık ;)

14
4
yanıtYanıtla
IST MODA:

bora gittiya dünya varmis bora bagirmiyor bögürüyordu sinir bir adam sema nin beyninde 50 tane tilkilik düsünüyor cok sinsi biri sema sema birinci olmasinda kim olursa olsun ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINA BIRAKMAZ BAKIN HIKMET NELER YAPTI ALLAH CEZASINI VERDI BORA NELER YAPTI ALLAH CEZASINI VERDI SIRA SEMA DA YÜCE ALLAH IM SEMANINDA CEZASINI VERCEK INSSALLAH

12
4
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

sema kim gülüm

yanıt4
yanıt1
ERTAN:

yuuhh bu ne kin nefret yahu şaka gibi ya

yanıt2
yanıt1
Bora bora:

Bora kadar ici disi bir adam varmiydi Acep!! Yusuf nerdeyse aglayacakti dun. Dalaka lutfen Sen kos lutfen diye cunku kendide bilmiyo kendisi kosamaz atislarida Iyi degil. Bora onu iki gun ust uste gomdu parkura. Emre ile dalakayie cikardinkorkak kisiliksiz Yusuf bide sampiyonw olcak . Onun sampiyon olmasi Aden gibi bir sampiyonun sampiyonluguna hakaret olur boyle samiyon mu Olur korkak yakanci karkatersiz Yusuf

6
8
yanıtYanıtla
naz:

sampiyon emre olur insaallah

7
5
yanıtYanıtla
osman:

insallh okay bırıncı olur hemserım

5
6
yanıtYanıtla
İŞTE O KADAR..!:

bırakın bu saçma sapan işleri. . ! acun parayı götürecek diye, spiros, mpiros''larla uğraşacak halimiz yok. . !

8
3
yanıtYanıtla
Semt-i Sakarya:

ama habere cevap yazıyorsun? demek ilgilisin

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title