Haberler

Sürücüsünün aşırı hız yaptığı otomobil, ağaca çarpıp, takla attı: 2 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir aracın takla atma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Anadolu Caddesi Harmandalı yol ayrımı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen ve aşırı hız olan 35 KUV 24 plakalı otomobil, Çiğli yönünden Menemen istikametine seyir halinde olduğu sırada, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu ağaca çarparak takla attı.

OTOMOBİL PANOYA ÇARPARAK DURABİLDİ

Otomobil, bir panoya çarparak dururken, kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan kimliği belirsiz 3 kişiden 2'sinin hayatını kaybettiği belirledi. Kazada yaralanan bir kişi ise ambulansa alınarak Çiğli Bölge Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının hastanede tedavisi sürerken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sürücüsünün aşırı hız yaptığı otomobil, ağaca çarpıp, takla attı: 2 ölü, 1 yaralı

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde, aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobilin kontrolden çıkıp, önce ağaca daha sonra takla atarak panoya çarptığı kazada hayatını kaybedenlerin sürücü Erdal Aktaş (38) ile Mustafa Çakmak olduğu tespit edildi. Yaralı Barış Kaya'nın (28) ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Sürücüsünün aşırı hız yaptığı otomobil, ağaca çarpıp, takla attı: 2 ölü, 1 yaralı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

doğrucu davut:

Ben ölenlere bir şey demiyeceğim, Allah rahmet eylesin. Ama takla atıp ters dönen arabanın plakası , araba ters durduğu halde nasıl düz duruyor onu anlamadım!!!

2
0
yanıtYanıtla
imam bayıldı:

plakası düşmüştür oradaki ekipler veya vatandaşlar elleriyle koymuş olabilir

yanıt0
yanıt0
şöyle ki:

kardeş bu gibi hallerde yanlış anlaşılmaya meydan vermemek için plaka okunur bir hale getirilerek foto çekilir. yani birisi çıkıp aaa bu bizim araba olabilir deyip paniklemesin. kimse zan altında kalmasın. vs nedenler. burada düşen plakayı yerine koymuşlar

yanıt1
yanıt0
Fako:

Biraz dusunsen anlardin. Kazadan sonra uçup gitmis plakayi polisler takmis o sekilde

yanıt0
yanıt0
atarabacı osman:

altdan çekmişler abi, o yüzden düz gibi duruyo

yanıt0
yanıt0
atarabacı osman:

Arabanın durumu iyi gibi gözüküyo abi, lastikler de salam konum atın hemen gelip alalım abi

0
1
yanıtYanıtla
Ne üzücü:

Arabaları da nerdeyse kağıttan yapacaklar, oduna çarptı diye böyle olursa, kamyona çarparsa ne olmaz? Nere de o eski Ford lar. Duvara çarpmıştım da tamponu düştü diye üzülmüştüm. Hey gidi hey! Ölene Allah tan rahmet sevenlerine sabır, yaralıya da acil şifalar dilerim. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

1
0
yanıtYanıtla
AZRAİL:

ADAM ARABASINI DENEMİŞ AĞAÇMI SAĞLAM ARABAMI SAĞLAM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title