Haberler

Suriyelilerin 'Bank' Kavgasında Kan Aktı: 1 Yaralı, 10 Gözaltı

BURSA'da Suriye uyruklu iki grup arasında bankta oturma kavgası çıktı.

BURSA'da Suriye uyruklu iki grup arasında bankta oturma kavgası çıktı. Kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı, 10 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi üzerinde meydana geldi. Parka gelen 11 kişilik Suriye uyruklu iki grup arasında iddiaya göre banka oturmak için kavga çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle Muhammed E. (25), yanındaki bıçakla Ahmed El H.'yi (27) belinden ve kolundan yaraladı. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kavga eden 11 kişiyi ayırdı. Sağlık ekipleri, bıçakla yaralanan Ahmet El H.'yi ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ahmet El H.'yi bıçaklayan şüpheli Muhammed E., ve 9 şüpheli de gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan 3 şüphelinin üzerinde de bıçak ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (31)

Ramazan:

Bu apacileri başımıza bela edenlerin Allah belasını cezasını versin amin

29
3
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Onları kim getirdi, bir bilgin var mı?

yanıt0
yanıt0
..:

Bu pisliklerin hepsini geri gönderin artık

25
0
yanıtYanıtla
murti:

Misafirlik dediğin 3-5 gün suriyeliler seneler oldu boyle misafirlik olmaz. Gönderin bakalım gidecekler mi.

21
3
yanıtYanıtla
...:

Ne gitmesi hataydakiler burası bizim siz gideceksiniz diyorlar

yanıt1
yanıt0
Hamza:

Adam olmuşlarda bankı sahipleniyorlar. Ama hepimizde suç. Gelecek nesiller bizlere beddua edecek bunları kovmadığımız için.

21
3
yanıtYanıtla
ALPAGON:

şunların derdine bakın, birbirine bunu yapan , başka birine neler yapmaz. avrupa yardımları yüzünden Türkiye nin çektiklerine bak. Öz yurdumuzda garip kalmayız inşaallah.

21
2
yanıtYanıtla
Falan Filan İnter Milan...:

Hz. Mevlana ne demiş '' Ne olursan ol yinede gel''. . Bende diyorum ki ''ne olursan ol gelme kardeşim'' Mevlana değilim. . .

19
3
yanıtYanıtla
ANTİBİOTİK:

Hz Mevlana ne olursan ol gel dinime demiş . Ne olursan ol gel evimin içine et dememiş.

yanıt10
yanıt1
cemal:

bunların hepsi akepe sayesinde allah belasını versin hepsinin

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title