Haberler

Temizlik yapan kadını taciz eden sapık bir anda neye uğradığını şaşırdı

Güncelleme:

İstanbul'da oturduğu apartmanın merdivenlerini temizlerken tacize uğrayan kadın, kendini elindeki temizlik sopasıyla savundu. Olay yerinden kaçan tacizci yakalanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Sultangazi'de oturduğu apartmanın merdivenlerini temizleyen kadın, kendisine yaklaşan bir kişinin tacizine uğradı. Yakalanan saldırgan tutuklanırken olay apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 13.45 sıralarında Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oturduğu apartmanda temizlik sırası kendisine gelen genç kadın, merdivenleri yıkamaya başladı. Pakistan uyruklu kişi, apartmanın önünü yıkadığı sırada genç kadının yanına yaklaştı. Saldırgan, kadının kalçasına dokunarak taciz etti. Neye uğradığını şaşıran kadın, olayın şokunu atlattıktan elindeki temizlik sopasıyla kendisini savunmaya çalıştı. Tacizci olay yerinden kaçarken, kadın polise giderek şikayetçi oldu.

Temizlik yapan kadını taciz eden sapık bir anda neye uğradığını şaşırdı

BİR GÜN SONRA YAKALANDI

Kadının şikayetçi olmasının ardından polis olayla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olaydan bir gün sonra saldırganı gözaltına aldı. Tacizci emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece 'cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (37)

vay be:

o kadında büyük şeyiyle o adamı taciz ediyor bence adam haklı kendini tutamıyor

3
44
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Eminimki senin ailende o kadininkinden seyi daha buyuk olan kadinlar vardir. Gelen giden ellesin o zaman ne dersin.

yanıt28
yanıt0
Kahraman Türk:

Bu videoyu çekeni de arastirsinlar ne amaçlı çekiyordu kadını da denk geldi bu sekilde taciz ortaya çıkardı.

1
42
yanıtYanıtla
tevfik:

güvenlik kamerası o dingil :)

yanıt35
yanıt1
YAĞMURDANMI YOKSA AŞKTANMI:

malmisin sen gardaş

yanıt11
yanıt0
buneya:

bence senin beynini araştırsınlar, bulmak zor olacak. güvenlik kamerası diye bişey var

yanıt11
yanıt0
mmmm:

insanın fikri neyse zikride o olurmuş. seninkide o hesap sahte türk

yanıt10
yanıt0
kasiratuttarf:

Hiç okuma alışkanlığımız yok ve hemen eleştiriyoruz önce kendimize de bakmamız lazım.. güvenlik kamarası yazıyor görmediniz herhalde hani olur ya tedbir amaçlı sokaklarda güvenlik kameraları

yanıt3
yanıt0
Türkiye:

Arkadaş bunların topunu gönderelim bi tane kalmasın bu ne gemide otobüste tren de bizden daha çoklar yetkililer sesleniyorum yarın dahada geç olmadan önlem almalısınız

31
0
yanıtYanıtla
cem:

ülkenin hali cok cok düsündürücü.

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title