Haberler

Sultanbeyli'de boşanma aşamasında olan kadın, kocası tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Sultanbeyli'de 4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından boynundan ve sırtından bıçaklanarak öldürüldü.

İstanbul Sultanbeyli'de 35 yaşındaki Zeynep Yavuz isimli kadın, boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından boynundan ve sırtından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay Sultanbeyli'de gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgile göre 4 çocuk annesi Zeynep Yavuz (35) ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Ömer Yavuz arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ömer Yavuz, Zeynep Yavuz'u boynundan ve sırtından defalarca bıçakladı.

Sultanbeyli'de boşanma aşamasında olan kadın, kocası tarafından öldürüldü

DEFALARCA DAYAK YEMİŞ

Bina sakinlerinin çağırdığı sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Saldırgan Ömer Yavuz polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zeynep Yavuz'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Genç kadının daha önce de defalarca dayak yediği belirtilirken Ömer Yavuz'un cinayetten önce 4 çocuğunu İzmit'teki ailesinin yanını gönderdiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (86)

Gerçek:

Bu konuların kesinlikle araştırılması bu boyuta gelmeden önlemler alınması lazım erkekleri bezdiren psikolojisini bozan yasaların gözden geçirilmesi gerçek aile kültürünün oluşması ve Allah korkusu olması lazım

35
4
yanıtYanıtla
Xerxes:

Ulan sen ve senin gibiler Allah diye diye başını yediniz lan memleketin.

yanıt5
yanıt20
Darius:

Bu memleketin ve dünyanın başını allahsızlar yemiştir, ben karınca ezmeye çekiniyorum, adamlar cinayet işliyor. Yaşasın cehennem.

yanıt20
yanıt1
FRAU:

Erkekleri bezdiren Problem istenmemek.Kadınlar köle değildir.Herşeyi sevgi ile yapilmasi gerek.istenilmiyorsa herkez yoluna.Canı Allah verdi Allah alır.

yanıt22
yanıt4
Hizreti Ebdulah:

idam gelsin Allah ve ip korkusu başlar.Herkez uslu olur.

yanıt5
yanıt2
kral leonidas:

susun lan

yanıt0
yanıt3
Diyar ışık:

Bana göre bu olayları baş sorumlusu iktidar ve onun bünyesinde olan diyanet.

16
6
yanıtYanıtla
Hizreti Ebdulah:

Hükümet istifa. Nerde Aile ve sosyal bakanliği? Bir Vatandaşi koruyamiyan Hükümet Devleti yönetemez. Siz Devleti yönetemiyorsaniz gidin Evinizde oturup Dondurma yiyin. Yeter artik her gün Vatandaşlarimiz ölüyor Ciyerimiz yaniyor .

8
9
yanıtYanıtla
KUZEYİŞN UŞAĞI:

YAHU ALLAHINA PEYGAMBERİNE BAĞLI BİR İNSAN. . . KALBİ YÜREĞİ TERTEMİZ İMANLA SAPA SAĞLAM DOLU OLAN EDEPLİ AHLAKLI OTURAKLI . . HANİ DERLER YA. . ADAM GİBİ ADAM. . . İNSAN OĞLU. . İNSAN EVLADI. . GİBİ HİÇ EŞİNİ ALLAH EMANETİ BİLİP KIYAR MI. EVLATLARINI ÖKSÜZ YETİM BIRAKIR MI. . İŞTE BU ADİ KANSIZLARA İDAM ÖDÜLDÜR. YAKACAKSIN CANLI İKEN. . . ACIMAYACAKSIN. . . CANA ACIMAYANI. . .

15
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Hic bir allahin kullu cikipta demiyorki arkadas hep erke mi suclu birazda kadinlarimizida arastiralim acaba onlardada suc var mi diye niye sormuyoruz erkek karisini öldürdü idam birazda arastir bir erkek bunu neden yaptigini niye bir kadin idam konusulmuyor böyle tazminat ve nafaka icin evlenenlere bunu konusan yokk tabi

yanıt0
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title