Haberler

İstanbul'da ortalık savaş alanına döndü! 30 genç bıçaklarla birbirine saldırdı

Güncelleme:

Sultanbeyli'de yaklaşık 30 gençten oluşan kalabalık iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Gençlerin birbirlerine bıçaklarla saldırdığı kavgada bir kişi vücudundan bıçaklanarak yaralandı.

Sultanbeyli'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, yaklaşık 30 gençten oluşan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle bıçaklar çekildi. Kavga eden gençler birbirlerine sokakta kovalayarak bıçaklarla saldırdılar.

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Ortalığın bir anda savaş alanına döndüğü kavgada bir genç, vücuduna aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Kavgaya karışan bıçaklı gençlerden bazıları olay yerinden koşarak uzaklaştı. Kavga nedeniyle çevredeki vatandaşlar da büyük panik yaşarken, yaralı gence yine çevredeki vatandaşlar yardım etmek istedi. Yaralı genç yardımları geri çevirerek olay yerinden yürüyerek uzaklaştı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Yaşanan bıçaklı kavga çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde gençler kavga bıçaklara birbirlerine saldırıyorlar, o esnada çevredekilerde büyük panik yaşayarak kaçıyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli kavga Haberler

500

Yorumlar (60)

RTÜK:

Böyle geri zekalı diziler yayınlanırsa çukur gibi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi olacağı bu

36
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Esenler, Sultanbeyli, sultangazi, Kağıthane, bağcılar vss içinde yaşayan eğitimli insan evlatlarına Allah sabır versin!!!

29
0
yanıtYanıtla
:

sana ne moloz kafalı EMBESİL

yanıt0
yanıt4
akp döneminde gerçekleşmiştir.:

eğitimsizlik.

19
7
yanıtYanıtla
çiftetelli:

bıçak taşımak sünnettir. her müslüman evladı bıçak taşımalıdır. ama bir başka müslümana bıçak çevirtmek haramdır. bu haramdan kurtulmak için. . 999 kere vira bismillahu teala derseniz. rahat rahat doğrama işlemi yapabilirsiniz.

7
19
yanıtYanıtla
nuri:

şirk nedir bilir misin

yanıt4
yanıt2
1923:

Seni cahil seni. . . . senin gibi tiplere sadece sopa

yanıt4
yanıt2
aptullah:

Sünnet olduğunu bilmiyordum. Yarından tezi yok hem bıçak hem silah taşıyacam. Sünnete uyarım.

yanıt0
yanıt0
ADS0156:

BUNLARIN HEPSİ ZALİMİNGO KUŞLARI. PARKLARA KÖŞE BAŞLARINA TÜNERLER. MEMLEKETE HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN AYLAK AYLAK GEZEN NESİL İŞTE NE DİYEYİM.

25
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

onyedi yılda toplumun geldiği noktaya bakın dindar gençlik yetiştirecegiz dediler,ateist gençlik yetiştirdiler,dini güncelleyip dib ve ihl ları reforumcu ve vahhabilerle doldurdular,ibni teymiye abdulvahhab ali şeriati,cemaleddin afgani,muhammed abduh,mevdudi,fazlurrahman,gibi ehlisünnet düşmanı,mezhepsiz ve reforumcuların kitaplarını türkçeye tercüme ettirip dib ve müftülüklerin kütüphanelerine koydular,müslüman türk halkını ve genç nesilleri zehirlediler,tüm bunları akape yaptı.imamoglu yada chp yapmadı.haalaa daha insafa gelmiyecekmisiniz..?

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title