Haberler

SULLY Sinemalarda!

Güncelleme:

Oscar ödüllü Tom Hanks'in kaptan pilot Chesley "Sully" Sullenberger rolünü üstlendiği Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures yapımı "Sully"yi sunar.


15 Ocak 2009'da, dünya "Hudson'da Mucizeye" tanık olur çünkü kaptan pilot "Sully" Sullenberger arızalı uçağını Hudson nehrinin dondurucu sularına indirerek uçaktaki 155 kişinin hayatını kurtarır. Ancak, Sully halk ve medya tarafından daha önce benzeri görülmemiş havacılık becerisinden dolayı hâlen ayakta alkışlanmaya devam ederken, yürütülen bir soruşturma itibarını ve kariyerini tehdit eder.

"Sully"in diğer önemli oyuncuları şöyle: Sully'nin yardımcı pilotu rolündeki Aaron Eckhart; Jeff Skiles; ve Sully'nin eşi Lorrie Sullenberger rolünde, Oscar adayı Laura Linney.

Todd Komarnick filmin senaryosunu Chesley "Sully" Sullenberger ve Jeffrey Zaslow'un yazdığı Highest Duty adlı kitaba dayanarak kaleme aldı. Projenin yapımcılığını Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart ve Tim Moore; yönetici yapımcılığını is Kipp Nelson ve Bruce Berman üstlendi.

Film Eastwood'u daha önce birlikte çalıştığı bazı iş arkadaşlarıyla yeniden buluşturdu. Bunlar arasında, kısa süre önce yönetmenle hit film "American Sniper"da birlikte çalışmış olan görüntü yönetmeni Tom Stern ve yapım tasarımcısı James J. Murakami her ikisi de "The Changeling"deki çalışmalarıyla Oscar'a aday gösterildi ; kostüm tasarımcısı Deborah Hopper; ve yeni kurgucu Blu Murray bulunuyordu. Filmin müziğini Christian Jacob ve The Tierney Sutton Band yaptı.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle bir Flashlight Films-Kennedy/Marshall Company-Malpaso yapımı olan Clint Eastwood filmi "Sully"yi sunar. 9 Eylül 2016 tarihinde gösterime girecek olan filmin dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Clint Eastwood Warner Bros Marshall Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title