Haberler

Sulama kanalına düşen otomobil iki gence mezar oldu

Güncelleme:

Osmaniye'de, izne gelen sözleşmeli erin kullandığı otomobil sulama kanalına düştü. Kazada, sözleşmeli er ve kız arkadaşı hayatını kaybetti.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Yukarı Bozkuyu köyünde, izne gelen sözleşmeli Er Ali Üstünel'in kullandığı otomobil sulama kanalına düştü. Üstünel'in cansız bedenine olay yerinden 7 km uzaklıkta, kız arkadaşının cansız bedenine ise köyün daha ilerisinde ki Hacılar köyünde ulaşıldı.

SÖZLEŞMELİ ERİN KULLANDIĞI OTOMOBİL SULAMA KANALINA DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, kaza, ilçeye bağlı Yukarı Bozkuyu köyü yakınlarında meydana geldi. Balıkesir'deki birliğinden memleketi Kadirli ilçesine izne gelen sözleşmeli Er Ali Üstünel'in (25) kullandığı 80 LF 135 plakalı otomobil henüz tespit edilemeyen bir sebeple Yukarı Bozkuyu köyü ile Endel köyü arasında bulunan sulama kanalına düştü.

OTOMOBİL SUDAN ÇIKARILDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kanal suyunun derin ve akıntılı olması sebebiyle uzun uğraşlar sonucu kanala düşen otomobil sudan çıkartıldı. Kanaldan çıkartılan otomobilde Ali Üstünel'e ve yanında bulunan kız arkadaşına ulaşılamadı.

SÖZLEŞMELİ ERİN CANSIZ BEDENİ 7 KM UZAKLIKTA BULUNDU

Kanal suyunun kesilmesiyle gece ara verilen arama kurtarma çalışmalarına sabah saatlerinde suyun çekilmesiyle devam edildi. AFAD ve Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kaza yapan otomobil sürücüsü Ali Üstünel'in cesedi otomobilin düştüğü noktadan 7 km uzaklıkta bulunan Yalnızdut köyü yakınlarında kanalın içinde bulundu.

KIZ ARKADAŞININ CANSIZ BEDENİNE HACILAR KÖYÜNDE ULAŞILDI

Aynı otomobilde bulunan ve ismi ve yaşı öğrenilemeyen Ali Üstünel'in kız arkadaşının cesedine ise Yalnızdut köyünün daha ilerisinde ki Hacılar köyünde ulaşıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinden yaptığı incelemenin ardından Her iki cesette kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Acı haber üzerine Ali Üstünel'in yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma'nın soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadirli Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title