Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Orduspor: 0-3

Güncelleme:

PTT 1. Lig'in 32. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Orduspor'a 3-0 mağlup oldu.

PTT 1. Lig'in 32. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Orduspor'a 3-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, maça iyi başladıklarını belirterek, "Fakat hakem ilk 10 dakikada penaltı vererek bizim gardımızı düşürdü. Gardımız düşünce bocaladık. Haliyle rakip rahat oynamaya başladı. Faul pozisyonları oldu hakem arkadaşımız gol pozisyonlarında biraz gecikti, düdük çalmadı. Çalmayınca sinirler gerildi. Orduspor takımı iyi oynayan bir ekip. Taktir etmek lazım ama bizim takımda mücadele ediyordu. Bu maçta gördük, eksiklerimiz var. Orta sahada biraz daha derli toplu oynamamız lazım. İleri giden toplar geri döndü. Maçın böyle bitmemesi gerekiyordu. Orduspor'u da kutluyorum. Bizim arkadaşlarımız da ellerinden geleni yaptı" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Cihan Can ise hakemleri eleştirerek, "Hakem, maçın ilk yarısında verdiği penaltı kararıyla bize çaldığı düdüklerle maçı katletti. bence maçı Orduspor'a hediye etti. Biz de kötü oynadık ama bu kadar bizi ezmesine hakkı yok" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Abdullah Halman da, "Bu hafta maçı almayı düşünüyorduk. Çünkü küme düşmeden uzaklaşacaktık. Oyuna kötü başladık. Her zamanki gibi başlayamadık. Bir talihsiz penaltıdan, penaltı mı, değil mi tabi televizyonda izleyeceğiz akşam. Talihsiz penaltıdan geriye düştük. Tabi Orduspor'un istediği oldu. Sonuçta bu ligde en iyi kontratağa çıkan takımlardan biri Orduspor. İstediği gibi oldu Orduspor'un bütün her şey. Bir gol yedikten sonra tamamen dağıldık. Bir kıvılcım oluşturamadık. Kıvılcım oluşturamayınca da 3-0 haklı bir yenilgi aldık" şeklinde konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımıyla ilgili gerekli analizleri yaptık. Oyuncularımız ona göre iyi motive oldular, iyi konsantre oldular. Özellikle rakiplerin kazandığı haftada bizim de kazanmamız çok önemliydi. Bu anlamda önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Oyun kontrolünün 90 dakika boyunca bizde olduğunu düşünüyorum. İyi bir performans, futbolun doğrularını yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk yarıdaki deplasman karnemiz çok üst düzeydi. Tekrar bu formatta oynadık. İlk yarıdaki hem oyun anlayışından hem de galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyorum. Özellikle şunu belirtmek isterim, bizim oyuncularımız her şeyin en iyisine layıklar. En iyisini hak ediyorlar. Ben bunu ilk defa söylüyorum. Çünkü çok uzun süreden bu yana çeşitli zorluklar içinde bu yarışı sürdürüyorlar ve hale varız diyorlar. Bu yüzden oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Çarşamba günü oynayacağımız 1461 Trabzon maçı çok da önemli hale geldi. Hemen o maça odaklanacağız" dedi.

Ordusporlu futbolcu Anıl Taşdemir ise kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Çünkü ligin sonuna yaklaştıkça maçların da zorluk derecesi ve önemi artıyor. Dün bizim rakiplerimiz maçlarını kazanmıştı. Bu gün de bizim için çok önemliydi. Kazanmamız, kayıpsız geçmemiz gerekiyordu. Tabi ki, güzel bir oyunla buradan çok güzel bir skor ile ayrıldığımız için bütün teknik ekibi ve bütün futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bunun tekrar ödülünü hafta içi Trabzon'da Karadeniz maçında da yine bu şekilde oyun oynayarak, alırız diye düşünüyorum. Önümüzde çok kritik final haftaları kaldı. Bunun için de yine hep beraber, elimizden geleni yaparak inşallah mutlu sona ulaşırız" ifadelerini kullandı.

Ordusporlu futbolcu Emre Aygün de maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Arkadaşımın ve hocamın dediği gibi rakiplerimizin kazandığı bir haftada mutlaka kazanmamız lazımdı bu yarışın içinde olmamız için. Maça iyi başladık, iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Biz iyi mücadele edince takım olarak zaten bütün maçlarımızı kazanıyoruz. Bugün de aynı mücadeleyi verdiğimizi düşünüyorum ve galip geldik, mutluyuz tabi ki ama 3 gün sonra bir maçımız var. Bizim için artık her maç final. Önümüzdeki maçı da kazanıp en az puan kaybı ile yolumuza devam etmek istiyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Abdullah Halman Cihan Can Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title