Haberler

    Ndiaye Bizim Pırlantamız"

    Mustafa Reşit Akçay maç sonunda yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklamalarda bulundu.

    Mustafa Reşit Akçay maç sonunda yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklamalarda bulundu.

    Deneyimli teknik adam "Antep özellikle risk alarak oynuyor. Dolayısıyla bizim içinde kendi evimizde böyle maçlar oynamak zor oluyor. Zorluk çıkaran bir anlayışla oynadılar. Ama yenseydik daha rahat bir duruma gelirdik. Kalecilerin belirlediği bir maç oldu. Bizim Ahmet çok iyi oynadı. Biz Antep kalesini zorladığımız zamanda ise Karcemarkas karşımıza çıktı. Buna da şükür." ifadelerini kullandı.

    Ndiaye ile ilgili soruya da cevap veren Akçay "Ndiaye bizim pırlantamız. Onunla ilgili bazı stratejiler geliştiriyoruz. Daha verimli nasıl kullanırız onu düşünüyoruz. Tekrar takımdaki rolünü üstlenecektir. Bu maçta belirlediğimiz strateji nedeniyle yedek kaldı." şeklinde konuştu.

    Mustafa Reşit Akçay İlker Meral'in sakatılığı ile ilgili olarak ise "Şahsım olarak hakemlere karşı hep saygı duymuşumdur. Hiç bir zaman hakemlerin önüne geçmeye çalışmam. Kendisine geçmiş olsun mesajlarımı iletiyorum" dedi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Mustafa Reşit Akçay Lig Tv Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title