Haberler

    Juve Son Bombasını Patlatıyor!

    Juventus, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden Iturbe'yi kadrosuna katmak üzere...

    İtalya'da 'Son Şampiyon' Juventus, Verona'nın genç yıldızı Juan Iturbe'nin transferinde sona çok yaklaştı. İki kulüp 27 milyon avroluk teklifte el sıkışırken, son pürüzler önümüzdeki günlerde giderilerek transfer resmiyet kazanacak.Goal'ün edindiği özel bilgiye göre Verona ile prensip anlaşmasına varan Juve, transferi pazartesi günü start verecekleri sezon öncesi kampa kadar tamamlamayı planlıyor.

    Teknik direktör Antonio Conte'nin kafasındaki soru işaretlerine rağmen Juventus, Verona'ya son olarak 25 milyon artı 2 milyon avroluk son bir teklifte bulundu. Bu fırsatı kaçırmayan Verona 27 milyon avroyu kabul ederken, genç oyuncunun önümüzdeki günlerde İtalya'ya gelerek sözleşmeyi imzalası bekleniyor.

    Patrice Evra ve Alvaro Morata transferlerini bu hafta içinde açıklaması beklenen siyah beyazlılar, 21 yaşındaki Arjantinli yıldız ile transferi kapatmayı hedefliyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Juan Iturbe Juventus İtalya Verona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title