Haberler

    Julio Cesar Milli Takımı Bırakıyor

    Dünya Kupası'nı 4. tamamlayan Brezilya'da tecrübeli kaleci JulioCesar, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

    Julio Cesar, FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Brezilya Milli Takımı formasına veda ettiğini belirterek, "Muhtemelen son Dünya Kupası maçımdı. Gelecek yıl 35 yaşında olacak bir oyuncunun, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alamayacağını bilerek 2015 Copa America'da mücadele etmesi bencilce olur. Brezilya, milli formayı giyebilecek 7-8 yetenekli kaleciye sahip ve onlar için zamanın geldiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    Brezilya'nın evsahipliği yaptığı Dünya Kupası'nda tüm maçlarda forma giyen Julio Cesar, ikinci turda Şili karşısında kurtardığı penaltılarla takımının çeyrek finale yükselmesinde önemli rol oynamıştı. Yarı finalde Brezilya'nın aldığı 7-1'lik tarihi Almanya yenilgisinde kalede yer alan 34 yaşındaki file bekçisi, turnuva boyunca 7 maçta 14 gol yedi.

    Hollanda karşısındaki üçüncülük karşılaşmasında, kariyerinin 86. milli maçına çıkan Julio Cesar, geçen sezonu Amerikan Ulusal Futbol Ligi ekiplerinden Toronto'da kiralık olarak geçirmişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Julio Cesar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title