Haberler

    Hamza Hamzaoğlu'nun Hayal Kırıklıkları: Dzemaili ve Pandev

    Galatasaray'ın sezon başında transferin son günü kadrosuna kattığı iki isim Blerim Dzemaili ve Goran Pandev büyük hayal kırıklığı yarattı.

    Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna 2.4 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Blerim Dzemaili ve bonservis bedelsiz gelen ancak yıllık 2.4 milyon Euro kazanan Goran Pandev sarı kırmızılılarda büyük hayal kırıklığı yarattı.

    Cesare Prandelli'den sonra takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu'nun beklenti içerisinde olduğu iki futbolcu da henüz bir varlık gösteremediler. Dün oynanan kupa maçında şans bulan ikili teknik direktörlerini mutlu etmeyi başaramadı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Dzemaili ve Pandev için sorulan 'beklediğinizi alıyor musunuz?' sorusuna 'aldığım söylenemez' şeklinde cavap verdi. Hamzaoğlu oyuncularının hazır hale gelmeleri gerektiğini, ligde çok önemli maçları olduğunu ve bu isimlerden faydalanacaklarını da sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Goran Pandev Galatasaray Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title