Haberler

Genoa, Pandev'in Ardından Dzemaili'ye Teklif Yapacak

Güncelleme:

İtalyan Ligi ekiplerinden Genoa, Galatasaraylı Pandev'i kadrosuna katmasının ardından Dzemaili için de teklif yapacak.

Galatasaray'ın bu sezon başında renklerine bağladığı isimle yollar ayrılıyor. Sky Sport Italia'nın haberine göre, Goran Pandev ile yıllığı 1 milyon Euro'dan anlaşmaya varan Genoa, bu kez başka bir Galatasaraylı'nın peşine düştü.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği 29 yaşındaki Dzemaili'yi kadroya katmak isteyen İtalyan yetkililer, yeni seçilen yönetimden istekte bulunacak.

3 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

Napoli'den 3 milyon 350 bin Euro'ya alınan Dzemaili'nin Galatasaray ile 2 yıl daha kontratı bulunduğu hatırlatılırken, sarı-kırmızılılarla 'anlaşma' yoluna gidileceği vurgulandı.

10 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon ligde 10 maça çıkarak gol ya da asist üretemeyen tecrübeli futbolcu için Alman temsilcisi Borussia Monchengladbach'ın da bir ilgisi olduğu ancak bunun resmiyete dökülmediği aktarıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

T.COŞKUN:

PANDEV VE DZEMAİLİ. . . . PRANDELLİ''NİN GALATASARAY''A ATTIĞI MÜTHİŞ KAZIKTIR. . . TİPİK İTALYAN TEZGAHI. . OYNADIKLARI İTALYAN KULÜPLERİNİN SIRTINDA MADDİ KAMBUR OLUŞTURAN BU İKİ FUTBOLCUYU GALATASARAY''A RESMEN KAKALATTIRMIŞTIR. ŞİMDİ DE UTANMADAN GALATASARAY''DAN TAZMİNAT ALACAKTIR. . . BİR DUYUMA GÖRE DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA DAVET EDİLMİŞ. BUNUN TÜRKÇESİ''ATTIĞIN KAZIK GÜZELDİ. GEL YAĞLA''. . . BİZDE ÇOK UCUZCU SPOR BASINI OLDUĞU İÇİN GIRTLAĞA KADAR BORÇ BATAĞINDA OLAN ANLI ŞANLI KULÜPLERİN NASIL KAZIKLANDIĞINI YAZMIYORLAR. . AT İKİ TANE MANŞET. . . BU FUTBOLCULARI GS''YE KAKLAYAN PRANDELLİ''TOPTAN ANLAMIYOR''DİYE YAZIN. OLUR BİTER.

5
0
yanıtYanıtla
savcı ZekeriyaMobil-ANDROID:

ticaret bu olsa gerek 5 al 3 ver

3
0
yanıtYanıtla
ahmet:

pandev çkmş oynuyor halen transfer diyolar davarlar

3
0
yanıtYanıtla
Rıza içinmobilWeb@haberler.com:

İyi teklif gelirse daha gitmesi gereken yabancı oyuncular var.

3
0
yanıtYanıtla
obertanmobilWeb@haberler.com:

İkiz dingiller :

3
0
yanıtYanıtla
Konyali Mobil-IOS:

Verin verin

2
0
yanıtYanıtla
Uzaylı GazatarMobil-ANDROID:

Yazık bunu Galatasaraya yapanlar utansın. rezil herifler...adamlar düzgün maç oynamadan paraları cebe indirdiler..şimdide gidiyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title