Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hasan Özer ile Sözleşme İmzaladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktörlük görevine getirilen Hasan Özer ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktörlük görevine getirilen Hasan Özer ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Suat Kaya ile dün anlaşmanın karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından mavi beyazlı ekip, teknik direktörlük için Hasan Özer ile anlaştı. GASKİ Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Hasan Özer'in yanı sıra; Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Göksen, yeni bir döneme girdiklerini ve teknik direktörlüğe Hasan Özer'i getirdiklerini söyledi. Kan değişikliğine ihtiyaçları olduğu vurgulayan Ünsal Göksen, "Kan değişikliğine ihtiyacımız vardı, bunun için takımı Hasan Özer'e emanet ettik. Hedefi olan bir takımız, bu nedenle genç, hedefleri olan Teknik direktörle anlaşma imzaladık" dedi.

Sezon başındaki hedeflerinden vazgeçmediklerini belirten Göksen, "Takımı 6 yıldan beri ligde tutmak başarıydı. 19 şehir takımının içindeki tek kurum takımıyız. Kurum takımlarını ligde tutmak ve başarı getirmek çok zor. Bu başarıyı devam ettirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Göksen, Özer'in yardımcılığını ise eski futbolcular Mehmet Polat, Bülent Bölükbaşı ve Hakan Polat'ın yapacağını kaydetti.

Futbolu bıraktıktan sonra 6 ay Sanica Boruu Elazığspor'da teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Hasan Özer ise, "Antrenörlüğün ne kadar zor olduğunu, eğitimden geçmemiz gerektiğini gördüm. 3 yıl Hikmet Karaman ile çalıştım. Bu benim için eğitimdi, eğitimi tamamladığımı düşünüyorum. Hikmet Karaman'dan çok şey öğrendim. Sahip olduğumuz yetenekleri takımımıza aktaracağız" dedi.

Konuşmaların ardından Hasan Özer, mavi beyazlı ekibin teknik direktörlüğü için 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ünsal Göksen Hasan Özer Suat Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title