Haberler

Galatasaraylı Pandev, Genoa'yla Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den transfer ettiği Goran Pandev, İtalya'ya döndü. Genoa ile anlaşmaya varan Makedon golcü, sağlık kontrolünden geçti.

Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den transfer ettiği ancak beklenen performansın uzağında kalan ve Hamza Hamzaoğlu'nun gözünden düşen Makedon yıldız Goran Pandev, İtalya Serie A takımlarından Genoa ile anlaştı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den transfer ettiği Goran Pandev, İtalya'ya giderek Genoa kulübü ile görüştü. Genoa ile devre arasında da görüşen ancak resmiyet kazanmayan Goran Pandev transferinde sona gelindi. Pandev, resmi sözleşmeye imza atıp önümüzdeki sezon Genoa forması giyecek. İtalya'da sağlık kontrolünden geçen deneyimli futbolcunun saglık kontrolü sırasında çekilmiş fotoğrafı Çizme basınına yansıdı.

PANDEV'İN TÜRKİYE KARİYERİ

Sarı-Kırmızılı forma altında Süper Lig'de sadece 3 maçta forma giyen Pandev gol atma ve asist yapma başarısı gösteremedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 9 maçta ise 7 gol 2 asisitlik performans sergiledi. Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta oynayan Makedon oyuncu gol ve asist yapamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Goran Pandev Galatasaray Napoli Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

ronaldomobilWeb@haberler.com:

İnş doğrudur haber

8
0
yanıtYanıtla
mrt01mobilWeb@haberler.com:

Gule Güle gitsin geri gelmesin mumkunse

7
1
yanıtYanıtla
Gıdıyor gıtmıyormobilWeb@haberler.com:

Ne zaman gicedek

7
1
yanıtYanıtla
TURANmobilWeb@haberler.com:

UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM....

4
3
yanıtYanıtla
kuzeyli:

dzmali bruma olcan hepsi gitsin

5
0
yanıtYanıtla
burak yilmazMobil-ANDROID:

bu herifte geldiginden beri genoayla anlasti

4
0
yanıtYanıtla
mustafa gedikMobil-ANDROID:

Bence sipor bıraksın hacı

3
0
yanıtYanıtla
atakan:

pandev kim neresi flash

2
0
yanıtYanıtla
Allah rızası içinmobilWeb@haberler.com:

Daha gitmesi gereken yabancı oyuncular var.

2
0
yanıtYanıtla
Sel1m:

flaş mı ne flaşı? sağır sultan duydu bunu aylar öncesinden belliydi :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title