Haberler

    Galatasaray Podolski'yi Transfer Etmek İstiyor

    Güncelleme:

    Goran Pandev'le yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, makedon oyuncunun yerine Arsenal'den Lukas Podolski'yi almak istiyor.

    Galatasaray'da transfer harekatı hız kazandı... Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan görüşmeler sonrasında, takviyeler için kolları sıvadı. Goran Pandev'le yolları ayırmaya hazırlanan yönetim, onun yerine Arsenal'den Lukas Podolski'yi almak istiyor. Bu doğrultuda İngiliz kulübüyle tekrar temasa geçileceği öğrenildi. Görüşmenin yarın gerçekleşeceği de gelen haberler arasında.

    NEREDE OYNAYACAĞI BİLE BELLİ

    Fanatik'in haberine göre; Podolski'nin sol ön tarafta, Burak Yılmaz'a yakın olarak oynatılması planlanıyor. Bununla birlikte mevcut beklerden memnun olmayan Sarı-Kırmızılılar, Juventus ve PSG'nin yakından ilgilendiği Telles'i uygun bir bonservis bedeliyle elden çıkarıp, bu bölgeye Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı takviye etmeyi düşünüyor.

    UĞUR DEMİROK DA LİSTEDE

    Bir diğer hamle de takımdaki yerli stoper açığını kapatma amacıyla yapılacak. Hedef yine Akhisar'dan bir isim: Uğur Demirok. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencilerini çok yakından tanıdığı için, onları kısa sürede takıma adapte edeceğine inanıyor.

    TRANSFERDEN GELECEK PARALAR TAKVİYELERDE KULLANILACAK

    Yönetimin bu transferler için küçük bir bütçe ayırdığı, ancak Pandev ve Telles gibi isimlerin satışından gelecek paranın da, 3 oyuncunun takviyesinde kullanılabileceği belirlendi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lukas Podolski Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    BurakMobil-IOS:

    Bu adami almayin, adam yabanci düsmani, türkleri sevmeyem birisi!

    3
    0
    yanıtYanıtla
    HAKKI DAYI:

    gavurun imani dini paradir. sevse nolacak sevmese nolacak, .

    yanıt1
    yanıt0
    tc 33mobilWeb@haberler.com:

    Podolski yerine diego costayı alın ama nerede o akıl bu yönetimde

    1
    1
    yanıtYanıtla
    hanlar azerbaycanlı:

    qalatasaraylı olmama rağmen G. S cok kızıyorum, 2 yıldır bir işe yaramayan adamın peşine düşüb gidiyor, Podolskiy iyi olsaydı arsenal yedek bekletmezdi, yeter yaaaaaaa. Türk klüpleri nerede işe yaramaz, yaşlı, ucuz bir futbolcu varsa onu alıyor.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    GazozzMobil-IOS:

    Fena olmaz yani

    0
    1
    yanıtYanıtla
    efe can:

    riziko tuta bilirde tutmaya bilirde.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Sadik Mobil-IOS:

    Bu adamin yabanci ve Türk düsmani oldugunu herkes biliyor , bu nasil bir mantik.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title