Haberler

    Galatasaray Pandev'i Fernandao Transferinde Kullanacak

    Fernandao'yu kadrosuna katmak için çalışmalara hız veren Galatasaray, hem kontenjanda yer açmanın hem de Bursaspor'u ikna etmenin formülünü buldu.

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda bir süredir Fernandao transferini gerçekleştirmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar, işi resmiyete dökmek için bir formül hazırladı. Galatasaray için bu transferde birkaç önemli unsur var.

    Öncelikle Bursaspor’un ikna edilmesi lazım. Zira oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık kontratı var. İkincisi, bonservisi elinde bulunduran Atletico Paranaense ile anlaşılması gerekiyor. Üçüncüsü de yabancı kontenjanında yer açılmak zorunda. Şu an Sarı-Kırmızılılar’da kontenjan dolu. Bu nedenle Goran Pandev’in, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş ile birlikte Bursa’ya gönderilmesi planlanıyor. Böylece Yeşil-Beyazlılar’ın ikna edilmesi ve aynı zamanda Fernandao’ya yer açılması düşünülüyor. Sonra da Brezilya kulübü ile pazarlıklar başlayacak.

    Gözden çıkarılan para 3 milyon Euro. Fernandao’nun İstanbul’a gelmek istemesi de Cim Bom’un elini güçlendiriyor.

    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Goran Pandev Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title