Haberler

Galatasaray'da Pandev ve Dzemaili Gidiyor

Güncelleme:

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Goran Pandev ile Blerim Dzemaili'yi sezon sonunda takımdan gönderecek.

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Goran Pandev ile Blerim Dzemaili'yi kafasında bitirdi. Gaziantepspor ve Sivasspor maçının kadrosunda yer almayan iki futbolcu ile sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılıyor.

YOLLAR AYRILIYOR

Türkiye Kupası maçlarında 7 golle kupanın en dikkat çeken futbolcusu olan Goran Pandev'in Sivasspor maçında yedek kulübesinde bile olmaması gelecek adına takımda olmayacağına işaret edildi. 2,350 bin Euro karşılığında Napoli'den transfer edilen Blerim Dzemaili'nin de gelecek sezon Galatasaray'da olmayacağı belirtiliyor.

İTALYA'YA DÖNECEKLER

Daha önce İtalya'ya giden ve transfer görüşmeleri yapan 31 yaşındaki forvet Goran Pandev, Genoa kulübüyle büyük ölçüde anlaştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Makedon futbolcu, bedelsiz olarak İtalya'nın yolunu tutacak. Dzemaili de şimdiden kendisine kulüp bakmaya başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Türkiye Kupası Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

türkiyemmobilWeb@haberler.com:

Pandev,dzemaili,buruma,umut,yekta,sabri acil olarak...

5
0
yanıtYanıtla
MİROĞLU:

Böyle salakları alan başkanda suçlu

4
1
yanıtYanıtla
Muhammed:

Tarık karaktersizi de gitsin ! !

5
0
yanıtYanıtla
irfanMobil-ANDROID:

şimdiye kadar kaldıkları kabahat.

5
0
yanıtYanıtla
cemil.:

bu adamların paralarını ünal aysal kendi cebinden versin!

3
1
yanıtYanıtla
mtMobil-ANDROID:

bi gönderemediniz şunları sorsaydınız kulübe gitceklermiymiş

3
0
yanıtYanıtla
IchMobil-IOS:

Coook iyi olur

2
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

BİR İTALYAN TEKNİK DİREKTÖR. . . İTALYA''DAN İKİ TANE TOPÇU GETİRİYOR. . ÜSTELİK YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ. . . İTALYA''DA DA TÜRKİYE GİBİ ''FUTBOL EKONOMİSİ'' BATMIŞ DURUMDA. . BİRİ YETENEKSİZ. . DİĞERİ YETENEĞİNİ KULLANMAYAN TEMBEL VE KURNAZ BULGAR. . . GARANTİ PARA VE DE GELDİKLERİ İTALYAN KULÜPLERİNİ PARASAL YÜKTEN KURTARIYORLAR. . . YÜK BİZİM GS. ''YA BİNİYOR. . . SENİN KULÜBÜNDE ADAM GİBİ MENECERİN YOKSA, ELİN İTALYANI, TABİİ Kİ İTALYAN TAKIMINA KIYAK ÇEKECEK. . . BİR ALLAH''IN KULU DA ÇIKIP ''PRADELLİ''DEN TEKNİK DİREKTÖR OLMAZ''DİYEMİYOR. . NEDEN ACABA??HAVADA UÇAN MİLYON EUROLAR. . SONRA. . . 400 MİLYON EURO BORÇ. . . SÖZÜM ONA BAŞKAN İŞADAMI???

2
0
yanıtYanıtla
BORNMobil-ANDROID:

BYEE....

1
0
yanıtYanıtla
KAPTAN MARKOSMobil-ANDROID:

yeter be gonderemeniz gitti her gun gitti diyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title