Haberler

Galatasaray'da 10 İsim Topun Ağzında

Güncelleme:

G.Saray, Engin, Yiğit Gökoğlan, Eboue ve Pandev'i satmayı, Furkan Özçal, Sinan Gümüş, Umut Gündoğan, Birhan Vatansever, Emre Can, Eray İşcan'ı kiralamayı planlıyor.

Kadrosunda 41 lisanslı futbolcu bulunan Galatasaray, devre arası değişime hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar, bir hayli kalabalık olan oyuncu sayısını indirmeyi amaçlıyor.

UEFA'nın finansal fair play kriterleri doğrultusunda bütçesini dengelemek zorunda olan Galatasaray'da yeni yönetim, aldığı kararları hayata geçirecek. Ünal Aysal döneminde kulüpteki lisanslı futbolcu sayısını fazla bulan sarı kırmızılı yönetim bazı isimler ile yolları ayıracak.

Önceliği takımda forma şansı bulamayan oyunculardan yana kullanacak olan Galatasaray, kadroda revizyona gidip oyunculara ödenen miktarlardan da kurtulmayı hedefliyor.

ENGİN BAYTAR, YİĞİT GÖKOĞLAN VE EBOUE

Sezon başında alınan karar ile A2 takımıyla çalışan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın takımdan gönderilmesi bekleniyor. Ayrıca yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Eboue ile de masaya oturulacak. Fildişi Sahilli oyuncuyla yapılacak görüşme, takımdaki geleceğini belirleyecek.

PANDEV'E "KULÜP BUL" ÇAĞRISI YAPILACAK

Sezon başında Napoli'den büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Goran Pandev'den kendisine kulüp bulması istenecek. Tecrübeli futbolcunun gönderilmesiyle yabancı kontenjanında yer açılacak.

BRUMA İÇİN BEKLENECEK

Kadroya girmekte zorlanan Bruma için ise ilk yarının sonunda karar verilecek. Portekizli oyuncunun devre arasına kadar sergileyeceği performans belirleyici olacak. Genç futbolcuya büyük yatırım yapan Galatasaray'ın Bruma'yı satmak gibi bir planı bulunmuyor. Ancak sezon ortasında, oyuncunun gelişimi için kiralık formülü uygulanabilir.

6 İSİM KİRALANABİLİR

Sarı kırmızılılarda fazla forma şansı bulamayan Furkan Özçal, Sinan Gümüş ve Umut Gündoğan ise iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonuna kadar kiralanacak. Ayrıca genç oyuncular Birhan Vatansever, Emre Can Coşkun ve kaleci Eray İşçan için de gelen teklifler değerlendirilecek. Bu isimlerin tecrübe kazanması için süre alabilecekleri takımlara gönderilebileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yiğit Gökoğlan Furkan Özçal Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (14)

SKAYCI:

PRANDELLİYİ SATIN ALANA BURAK YILMAZI VERİN :)

59
3
yanıtYanıtla
arsrzgMobil-ANDROID:

10 milyon euro verilen brumayi oynatmayan kiralayan essektir essekkkkk

22
0
yanıtYanıtla
cimbombomMobil-ANDROID:

prandelli alana burak artı Selcuk bedava

11
6
yanıtYanıtla
lut tom:

Mümkünse kiralık yöneticiler alın parasını biz taraftarlar öderiz şuanda bu paraları pıskoloklara ödüyoruz zaten . . teklifimizde çok citiyiz sağlığımız icin lütfen. .

13
0
yanıtYanıtla
tr:

bu burak . selçuk vs. galatasarayın bel kemiğimi anlamıyorum ki bu takımı ben.

7
3
yanıtYanıtla
ferroli:

yaw kim alsın bunları üste para vermeniz lazım.

4
4
yanıtYanıtla
lut tom:

Mümkünse kiralık yöneticiler bulun parasını biz taraftarlar veririz zaten bu paralrrı piskoloklara ödüyoruz . .

6
0
yanıtYanıtla
kerasus:

Beşiktaşlıyım ama bu gs''de allah aşkına burak ve selçuk hala nasıl futbol oynuyor şaşırıyorum topu ileriye oynamasını bilmeyen bir selçuk ve ofsayttan başka pozisyona giremeyen burak ilginç ben mi yanlış yorumluyorum, bilmiyorum bu futbolu anlamadım

5
1
yanıtYanıtla
SİVAS BAHÇE:

Bugün şikeci fener veya azizle ilgili haber yok mu?? Biraz makara yapardık. .

4
1
yanıtYanıtla
DURAN TOPLARA VURANLAR:

ON ISIM DE TOPUN ARKASINDA

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title