Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Teknik Direktörü Kılıç: "Hafta sonu sahamızda lider Altınordu ile karşılaşacağız. Buğsaşspor maçını unutarak, bu maça kilitlendik"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Halit Kılıç, "Hafta sonu sahamızda lider Altınordu ile karşılaşacağız. Buğsaşspor maçını unutarak, bu maça kilitlendik" dedi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Buğsaşspor maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak hiç düşünmedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Ligin 21'inci haftasında, Pazar günü mücadele edecekleri Altınordu'nun, grup lideri olduğunu hatırlatan Kılıç, "Hafta sonu sahamızda lider Altınordu ile karşılaşacağız. Buğsaşspor maçını unutarak bu maça kilitlendik. Futbolcuların motivasyonu çok güzel. Altınordu maçında güzel bir oyunla, 3 puan ile tanışmak istiyoruz. Tüm futbolcularım, iyi niyetli ve çok karakterli insanlar. Hepsi ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyor. Birçoğu takıma idmansız geldiği için antrenmanda yüklendiğimizde, sakatlıklar olmaya başladı. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Ben, bütün arkadaşlarıma güveniyorum, Altınordu maçında güzel bir netice ile sahadan ayrılacağız" diye konuştu.

Kılıç, Bozüyük taraftarının pazar günü yapılacak müsabakada, kendilerini 90 dakika boyunca desteklemesini istedi. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Bozüyükspor Halit Kılıç Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title