Haberler

Ersun Yanal'ın Sevgilisine "Yuva Yıktın" Davası

Güncelleme:

Ersun Yanal'ın eşi Şenay Yanal ve kızı Femin Yanal, yuvalarının yıkılmasına, teknik direktörün sevgilisi İren A.'nın neden olduğunu ileri sürerek, manevi tazminat davası açtı.

Yayıncı kuruluş Lig Tv'de Süper Lig maçlarını yorumlamaya başlayan Ersun Yanal'ın eşi Şenay Yanal ve kızı Femin Yanal, yuvalarının yıkılmasına, teknik direktörün sevgilisi İren A.'nın neden olduğunu ileri sürerek, manevi tazminat davası açtı. Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat istedi.

EVİNE GELMEDİĞİ İÇİN BOŞANMA DAVASI AÇILDI

Habertürk'te yer alan habere göre; Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'nde avukatları Bülent Seyhan aracılığıyla açtıkları tazminat davasında anne-kız, Ersun Yanal'ın mesleği gereği sürekli evinden uzak kaldığını, ancak izinli olduğunda ailesi ile ilgilendiği için kariyerinin devam ettiğini belirtti. Bu ilişki nedeniyle Yanal Ailesi'nin dağıldığı, huzurlarının yok olduğu, bu yüzden Şenay Yanal'ın boşanma davası açtığı hatırlatıldı.



PSİKOLOJİK DESTEK ALDILAR

Femin Yanal'ın, en ihtiyacı olduğu anda yaşanan olaylar nedeniyle babasını yanında bulamadığı, ağır travmalar geçiren anne-kızın psikolojik destek aldığı da iddia edildi.

TAZMİNAT DAVASI AÇTILAR

Evlilik dışı ilişkiyle kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia ettikleri İren A.'dan, Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat istedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenay Yanal Ersun Yanal Lig Tv Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (12)

emekli memur:

ana kız aç kalmışlar belli

3
21
yanıtYanıtla
KÜTAHYALI:

ADAM ADAM DEĞİLSE KADIN NE YAPSIN. . .

18
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Bu ibneler askerlik yaptımı askerlik, tabiki yapmadı çünki türk değilleri askerlik yapsınlar ibneler. . .

8
0
yanıtYanıtla
harbici:

la ersun senin garıyı ne yaptun daa onide ha buraya yanıma gönder daa yazukturrr. . günahtur yanluz kalmasun daaa

1
6
yanıtYanıtla
hell:

kimene lan alan memnun satan memnun (karı tazminat alınca bakın nasıl memnun olacak)

0
7
yanıtYanıtla
Hallo Mobil-ANDROID:

ya meşhur olmakta suç bu ülkede bırakın insanlar kendi hayatlarını rahatça yaşarsın avrupa'da herkes çok rahat bir şekilde yaşıyor bizim insanımız hem meraklı hem de gerisini siz düşünün

0
6
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Paranın bozamatacağı bir insan yoktur.

3
2
yanıtYanıtla
HanMobil-IOS:

Bunlar Insan degil Amerika bayragi tasiyor sahsiyetsizler bunlar icinmi savasiyor anadolu gencleri ssafff

3
0
yanıtYanıtla
cosmos:

hepsine gider

2
0
yanıtYanıtla
NE GÜNLERE KALDIK:

BERGÜZARLA SİNEM ANLAŞIYOR. SİZDE ANLAŞIN SİZİN DOĞANIZDA VAR.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title