Haberler

CHP'li Milletvekili Melda Onur: Sokaktakilerin Meleği Olun

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Fenerbahçeli Volkan ve Galatasaraylı Melo'ya çağrıda bulunarak "Sokaktakilerin meleği olun" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Fenerbahçe'nin mutlu sonla tamamladığı Süper Kupa maçı sonrasında Fenerbahçeli Volkan ve Galatasaraylı Melo'ya çağrıda bulundu.

"HAYVANLARI SEVELİM, KORUYALIM"

Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Galatasaraylı Felipe Melo arasındaki 'köpek' polemiğine CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur da dahil oldu. Kaleme aldığı bir bildiriyi twitter hesabından paylaşan Onur, her iki futbolcuya da 'hayvanları sevelim ve koruyalım' çağrısında bulundu.

Melda Onur'un bildirisi şöyle:

VOLKAN NE DEMİŞTİ ?

Volkan, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum. Dışarıdan bir Süper Kupa finali gibi gözüküyor, ancak bizim için çok önemli bir maçtı. Kaçan goller var, onların net bir pozisyonu yok" dedi.

MELO: VOLKAN'I CİDDİYE ALMIYORUM

Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Süper Kupa maçında kendisine yaptığı harekete ve söylemlerine cevap vermeyeceğini söyledi.

Volkan'ın, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş başıma kalacak" göndermesi yaptığı Melo, maç sonrası takım arkadaşlarına, "Volkan'ı ciddiye almıyorum. Şu anda cevap vermeyeceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Felipe Melo Fenerbahçe Melda Onur Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

Umut DEMİRCAN:

FELİPE MELO GİBİ KARAKTERSİZ Bİ ADAM İÇİN HAKETTİĞİ DAVRANIŞTIR BU BUNU HAKEDİYOR GİTSİN KENDİ ÜLKESİNDE İSTEDİĞİ GİBİ KARAKTERSİZ YAŞASIN AMA GÖNDERİCEK ADAM NERDE BURASI TÜRKİYE HELAL OLSUN SANA ADAMSIN VOLKAN BU KIVRAK MEDYA KİİMİN ELİNDEYSE KUYRUK ACILARI FARKLI DURUMDAN PAY ÇIKARIYOLAR İŞTE CHP Lİ MELDA SANA NE OLUYO

19
28
yanıtYanıtla
doğan:

sokaktaki köpekler bile senden daha değerli volkan

27
11
yanıtYanıtla
KALİTELİ İNSAN OLMAK:

TÜRK FUTBOLUNUN EN ÇİRKEF EN REZİL İSİMLERİ EMRE BELEZOĞLU VOLKAN DEMİREL DÜNKÜ MAÇTA VOLKANIN PENALTI VURUŞLARINDA HER SEFERİNDE KALENİN DIŞINA ÇIKARAK SÜREKLİ İNSANLARI GERİCİ HAREKET VE TAVIRLAR SERGİLEYEREK NE KADAR DÜŞÜK BİR İNSAN OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA KANITLAMIŞ OLDU

29
5
yanıtYanıtla
kitle:

seninleyiz volkan babaaaa

19
13
yanıtYanıtla
realistahmet.ikbal@hotmail.com:

koçum amacınız kavga etmekse niye sahaya çıkıp futbol oynuyosunuz o zaman.

yanıt0
yanıt0
vedat güler:

insanları tanıdıkca köpekleri saygım artıyor. VOLKAN köpekler. senden daha iyi seviliyor. senden daha iyi saygı görüyor. sen türk futbol tarihinin yüz karasısın. bunu böyle bil. yakışmadı sana.

15
12
yanıtYanıtla
tc vatandaşı:

ya hu bize ne varsın kavga etsinler çok iş chp miletvekili herhalde ülkede başka sorun yokmuşçasına bunlara yorum yapmış hiç şaşırmadım

27
0
yanıtYanıtla
r savlı:

volkanın yaptıgı edepsizlık

13
9
yanıtYanıtla
bager:

niye taraf tutuyorsunuz arkadaşım. . . melo kendini bir köpek cinsiyle özdeşleştirebilecek kadar cesur ve öz güven sahibidir. . . onu gönülden kutluyorum. . . volkan ona bulaşabilecek kalitede değil kesinlikle. . . melo dün akşamki maçta gayet sakin ve saygılıydı. . . volkana batan da oydu sanırım. . .

13
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

ingiliz basını volkan ıcın en dogru benzetmeyı yapmıs

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title