Haberler

    Beşiktaş Antalya Canlı İzle Lig Tv (19 Mart 2016)

    Beşiktaş Antalyaspor canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş Antalyaspor ile karşılaşacak.

    Beşiktaş Antalyaspor canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş Antalyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Antalya maçı canlı Lig Tv'den izlemek için haberin detaylarına göz atabilirsiniz...

    Spor Toto Süper Lig'de eksik maçlarını tamamladıktan sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk ediyor.

    Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19: 00'da başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği maçı naklen yayınlayacak. Beşiktaş Antalya canlı izle Lig Tv (19 Mart 2016)

    Beşiktaş ile Antalyaspor, yarın yapacakları maçla Süper Lig tarihinde 40. kez karşı karşıya gelecek.

    İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 39 lig maçının 27'sini Beşiktaş, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı.

    BeşiktaşKulübü, futbolcusu Gökhan Töre hakkındaki transfer iddialarını yalanladı.

    Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, medya organlarında yer alan transfer haberlerinin gerçek dışı olduğu belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

    "Şampiyonluk yolunda ilerleyen Beşiktaşımızın futbolcuları hakkında çıkan transfer haberleri, hedef saptırmaya yönelik maksatlı iddialardır. Başkanından, yönetim kuruluna, teknik heyetine, futbolcusuna ve tüm emekçilerine kadar kulübümüzün şu andaki tek düşüncesi şampiyonluktur. Beşiktaş Antalya canlı izle Lig Tv (19 Mart 2016)Futbol takımımızın, motivasyonunu olumsuz etkilemeyi hedefleyen bu tür asılsız iddialara taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz."

    Siyah-beyazlıların attıkları 86 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 34 gol kaydedebildi.

    Sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı Beşiktaş 5-1 kazandı.

    Beşiktaş, son 22 maçta sadece 1 kez yenildi

    Rakibiyle Süper Lig'de yaptığı son 14 karşılaşmadan 12'sini kazanan Beşiktaş, son 22 müsabakadan ise sadece birini yitirdi.

    Antalyaspor'a 1997-98 sezonunun ikinci yarısında, 3 Mayıs 1998'de İstanbul'da yapılan maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 20 lig maçının 17'sini kazanıp, 3'ünde berabere kaldı. 2013-14 sezonunun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı 2-0 kazanan ev sahibi ekip, rakibi karşısındaki başarısız grafiğini sonlandırdı. Söz konusu sezonun ikinci yarısında İstanbul'daki müsabaka golsüz biterken, bu sezon ise Beşiktaş, Antalya'da 5-1 galip geldi. Beşiktaş Antalya canlı izle Lig Tv (19 Mart 2016)

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, 19 Mart Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

    Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Jose Morais yönetiminde antrenman yapan kırmızı-beyazlı oyuncuların, pazartesi günü Bursaspor maçında alınan galibiyet nedeniyle morallerinin iyi olduğu dikkati çekti.

    Baldırında çekme olan Yekta Kurtuluş antrenmana çıkmayarak fizyoterapist eşliğinde çalışırken, sakatlık sonrası henüz tam iyileşmeyen Oktay Delibalta takımdan ayrı koşu yaptı. Sakatlığı devam eden Chico da antrenmanda yer almadı.

    Sadece 15 dakikalık ilk kısmı basın mensuplarına açık olan antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. İdman, pas ve şut çalışmasıyla devam etti.

    Beşiktaş, evinde açık ara üstün

    Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda rakibine açık ara üstünlüğü göze çarpıyor.

    Siyah-beyazlılar, Akdeniz temsilcisiyle, birini cezası sebebiyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 19 karşılaşmanın 15'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 kez rakibine yenildi, 3 kez de berabere kaldı.

    Beşiktaş, iç sahadaki maçlarda kırmızı-beyazlıların filelerini 40 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 7 gol gördü.

    Sakatların durumu

    Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan ve son haftalarda takımdan ayrı kalan Gökhan Töre, yarınki karşılaşmada da forma giyemeyecek.

    Tedavileri devam eden Oğuzhan Özyakup ile kaleci Tolga Zengin'in durumları ise bugün yapılacak antrenmanda netlik kazanacak.

    Kaburga kasında yırtık olan Tolga'nın yarın görev alamaması durumunda Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko, Süper Lig'deki ilk maçına çıkacak.

    5 futbolcu ceza sınırında

    Beşiktaş'ta, Antalyaspor maçı öncesi 5 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor.

    Siyah-beyazlı oyuncular Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma, Akdeniz ekibiyle oynanacak maçta sarı kart görmeleri durumunda 27. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

    Eto'o şampiyonları seviyor!

    Samuel Eto'o Süper Lig'de oynadığı 24 maçta 16 gol atarken en çok golü Bursaspor'a karşı kaydetti. Bursaspor karşısında iki maçta üç gol atan Eto'o böylece Süper Lig kariyerinde en çok golü Bursaspor karşısında atmış oldu.

    Eto'o bu sezon M.Başakşehir ve Eskişehirspor'a ikişer gol, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Kayserispor, Osmanlıspor, T.Konyaspor ve Mersin İdman Yurdu karşısında birer gol kaydetti. Beşiktaş Antalya canlı izle Lig Tv (19 Mart 2016)

    Geçen sezonu 25. haftada yakaladı

    Beşiktaş geçen sezon Süper Lig'de oynadığı 34 maçta rakiplerine 55 gol atmıştı. Siyah beyazlılar, sezonu 3. sırada tamamlarken kalesinde de 32 gol görmüştü.

    Beşiktaş bu sezon henüz 25.haftada geçen sezonun tamamında attığı gol sayısını geçti. Beşiktaş bu sezon 25 haftada 56 gol atarken kalesinde 24 gol gördü. Beşiktaş'ın geçen sezon 25.haftada 42 golü bulunurken yine kalesinde 24 gol görmüştü. Beşiktaş'ın geçen sezon 25.haftada 54 puanı vardı, bu sezon 60 puanla lider konumda bulunuyor.

    Muhtemel 11'ler

    Beşiktaş

    Antalyaspor: M'Bolhi, Rıdvan Şimşek, Diego, Celutska, Motta, Makoun, Charles, Serdar Özkan, Yekta, M'Billa, Eto'o

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Antalyaspor Samuel Eto Lig Tv Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title