Haberler

    Başakşehir'de İki İmza

    İstanbul Başakşehir, transfer ettiği Ferhat Öztorun ile Rajko Rotman'a basın önünde imza attırdı.

    Başakşehir Stadı'nda düzenlenen törene futbolcuların yanı sıra İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Altan ve Ömer Faruk Ayvacı katıldı.

    Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda iki futbolcuyu daha kadrolarına kattıklarını ifade eden Altan, "1989 doğumlu Rotman'ı Slovenya'nın Rudar Velenje takımından aldık. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzaladık. 1987 doğumlu olan Ferhat'ı ise Orduspor'dan 3+1 yıllığına kadromuza kattık. Yapılan anlaşmaların hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

    Ferhat ve Rotman'ın gelen tekliflere rağmen kendilerini seçtiğini belirten Ömer Ayvacı ise "İki futbolcu arkadaşımıza kulübümüzü tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Kendilerine birçok talip vardı ama bizi seçtiler" ifadelerini kullandı.

    Deneyimli sol bek Ferhat Öztorun ise hedefleri olan bir takıma geldiğini anlatarak, "Bundan sonra bu takımın başarısı için ter dökeceğim. Buralara gelmemde çok büyük katkısı olan Abdullah hocamla çalışacağım için ayrıca mutluyum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve 'iki taraf için de hayırlı olsun' diyorum" değerlendirmesini yaptı.

    Sloven futbolcu Rotman da İstanbul Başakşehir'e transfer olduğu için duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İstanbul Başakşehir ile 4 yıllık kontrat imzaladım. Organize ve düzenli bir kulübe geldim. Bu kulübün bir parçası olduğum için memnunum" şeklinde konuştu.

    Futbol tarzı hakkında gelen bir soruya Rotman, "Çalışkan bir oyuncuyum. Sahada takım için elimden gelen her şey veren birisiyim" diye yanıt verdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Ferhat Öztorun Abdullah Avcı Slovenya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title