Haberler

Aydın: Kuşadası Adaspor Kulübü Basketbol Şubesi Yeniden Yapılanıyor

Kuşadası'nın özellikle basketbol alanında ismini duyuran Adaspor Kulübü, yeniden yapılanıyor.

Kuşadası'nın özellikle basketbol alanında ismini duyuran Adaspor Kulübü, yeniden yapılanıyor.

Kulüp bünyesinde önemli bir yeri olan Basketbol Şubesi'nin yeni yönetimi belirlendi. Merih İlk başkanlığındaki basketbol şube yönetiminde; Şafak Aktan, Burçin Kır, Ekrem Çankırlı ve Alp Azrak bulunuyor. Adaspor Basketbol Şubesi Başkanı Merih İlk, yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirterek, yeni dönemde ilk hedeflerinin basketbolu Kuşadası gençliğine sevdirmek ve öğretmek olduğunu söyledi.

Bu arada, kulübün yaz okulu başladı. Antrenör Mehmet Garagon yönetimindeki Adaspor Basketbol Yaz Okulu, 19 Haziran'dan itibaren çalışmalarına daha da ağırlık verecek.

Adaspor Antrenörü Mehmet Garagon, yeniden yapılanma süreci içinde olduklarını belirterek, kayıtların devam ettiği basketbol yaz okuluna yoğun bir ilgi bulunduğunu söyledi. Çalışmalarını Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'nin salonunda yaptıklarını anlatan Garagon, 19 Haziran'dan itibaren Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 12 ile 13.30 saatleri arasında çalışma yapacaklarını açıkladı.

Diğer yandan, basketbol yaz okulu çalışmalarına katılan minik sporcular ise Adaspor'u çok sevdiklerini belirterek, buradaki sıcak ortam ve çalışma temposundan son derece memnun olduklarını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title