Haberler

600 Fenerbahçeli Taraftar, Aziz Yıldırım'ı Protesto Etti

Güncelleme:

Aziz Yıldırım'ın stada girmesini engellemeye çalıştığı Genç Fenerbahçeliler Grubu, Burhan Felek Salonu'ndaki maçta yöneticileri protesto etti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'olay çıkarıyorlar' diyerek maçlara girmesini engellemeye çalıştığı Genç Fenerbahçeliler Grubu'ndan yaklaşık 600 kişi, bugün bilet alarak bayan voleybol takımının Vakıfbank ile oynadığı karşılaşmaya girdi. Söz konusu grup sürekli Aziz Yıldırım aleyhine tezahürat yaptı.

GERİLİM DOLU SAATLER

Vakıfbank ile Fenerbahçe Grundig bayan voleybol takımları arasında oynanan maçta taraftar gerginliği yaşandı. Spor müsabakalarına Fenerbahçe yönetimi tarafından olay çıkarttıkları gerekçesiyle alınmayan Genç Fenerbahçe taraftarlarından yaklaşık 600 kişi, bilet alarak Burhan Felek voleybol salonuna girince gerilim dolu saatler başladı.

YÖNETİCİLERİ HEDEF ALDILAR

Satın aldıkları biletleri sallayarak protokol tribününde oturan yöneticiler Mahmut Uslu ve Hakan Dinçay'ı hedef alan taraftarlar "Diktatör istifa", "Bu devirde kimse şah değil, padişah değil", "Bedava bilet istemiyoruz", "Kimsenin adamı olmayacağız", "Yönetim istifa", "Uslu uslu otur Mahmut Uslu", "Fenerbahçe babanın çifliği değil" diye tempo tuttu. Söz konusu grubun küfürlü sloganlar attığı da duyuldu.

Karşılaşmayı Vakıfbank 3-1 kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Genç Fenerbahçeliler Grubu Aziz Yıldırım Burhan Felek Fenerbahçe Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500

Yorumlar (7)

Tecrubeli VoleybolcuMobil-ANDROID:

Voleybola da bulastirmasalar su sacmaligi keske. Bir salon sporunda yapilmamasi gerekir,hic taraftar kulturumuz yok malesef.

3
0
yanıtYanıtla
zeynep:

Birbirinizi yiyin de herkes kurtulsun

1
1
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

adam gibi gidip maç izleseniz ne olur yani, sizlerin verdiği zararı hiç bir takımın seyircileri veremiyor bu takıma, aziz Yıldırım olmazsa bu takım biter

1
0
yanıtYanıtla
gercek fenerliMobil-ANDROID:

aziz yildirimla sefanin ne zoru var ne istedide alamadi acaba?? sefa denilen adam yolunda spor bunu bilin sen kimsin ya kos koca baskanla oynuyorsun sefa kardes birak bi gayrimesru isleri gercek fenerliysen ole gel yoksa git mahalle kabadayiligi yap 13 yasinki bebelerle

1
0
yanıtYanıtla
fb1907Mobil-ANDROID:

sefa aziz yildirimin dusmanlarindan maddi kuvvet alip boleler yapiyor adam olun bisey olunca r.t.e arkasina yada s.p nin arkasina saklanmayin kardeşşşş kimse salak degil sübyanlari arkana almisin mermi patlasa hesabini veremiceksin

0
0
yanıtYanıtla
6s:

fener düşmanları bunlar başarıyı hazım edemeyen küçük beyinli holiganlardır büyüksün başkan 35 milyon taraftar seninledir en ufak bir şüphen olmasın.

0
0
yanıtYanıtla
GFB liler çıkar peşindemobilWeb@haberler.com:

Hakikaten 1 milyon taraftarını üye olmaya çağıran bir başkan var mı dünyada Doğru Başkan pek demokrat sayılmaz peki bu futbol dünyasında başka bir başkan tipi başarılı olabilir mi Ben bir GFB li tanıyorum Allah affetsin tiksiniyorum O ve GFBli diğerlerini gördükçe Aziz Yıldırım a sevgim arttı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title